Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negocieri pe insula Mykonos. Mihai Rotaru încearcă repatrierea lui Alex Mitriţă

Negocieri pe insula Mykonos. Mihai Rotaru încearcă repatrierea lui Alex Mitriţă

Superliga

Comentarii

Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, se află în vacanţă pe insula Mykonos din Grecia. Aceeaşi destinaţie de vacanţă a ales-o şi Alexandru Mitriţă, pe care Rotaru doreşte să-l readucă în Bănie, anunţă gsp.ro.

Negocieri pe insula Mykonos. Mihai Rotaru încearcă repatrierea lui Alex Mitriţă

Rotaru vrea cu orice preţ să cucerească titlu anul viitor în Liga I. Aflat în vacanţă nu a stat departe de fotbal. Patronul Universităţii s-a pus la masa negocierilor cu Mitriţă, fotbalistul care a dat cel mai bun randament la Craiova sezonul precedent.

Rotaru e foarte apropiat de fostul jucător al Craiovei: i-a stat şi naş la nuntă zilele trecute, astfel că mutarea ar putea fi realizabilă.

Mitriţă nu vrea să mai rămână în Arabia Saudită, la Al Ahli, iar varianta revenirii la Craiova prinde contur pe zi ce trece. 

Mijlocaşul are un salariu uriaş în Arabia Saudită, dar Al Ahli nu i-a plătit niciun euro până în acest moment, iar fotbalistul nu vrea să se mai întoarcă acolo. Mitriţă se află sub formă de împrumut la Al Ahli de la echipa New York City FC. 

  • 26 de meciuri a strâns Mitriţă în tricoul lui Al Ahli, unde a reuşit să marcheze 4 goluri şi să ofere cinci pase decisive

Craiova se reuneşte pe data de 14 iunie, iar pe 17 „leii” vor pleca în Austria, unde vor sta în cantonamentul premergător noului sezon competiţional din Liga I.

Universitatea Craiova a bifat deocamdată două achiziţii. Portarul Lazar, de la retrogradata Astra, şi Alexandru Mărieş, un talent, se spune, de la Comuna Recea.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaalex mitrita 

viewscnt
Articole similare