Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negocierile din toiul nopţii. Astra, refuzată de Adi Mutu, discută deja cu un alt antrenor!

Negocierile din toiul nopţii. Astra, refuzată de Adi Mutu, discută deja cu un alt antrenor!

Superliga

Comentarii

După parcursul dezamăgitor din ultimele meciuri, cei de la Astra l-au demis pe Eugen Neagoe.

Vestea a fost dată chiar ieri de Dani Coman, preşedintele clubului din Giurgiu.

Astra Giurgiu a pierdut sâmbătă la Mediaş, scor 1-2, şi este doar la un singur punct de zona barajului. Fosta echipa a lui Marius Şumudică a câştigat un singur punct de cand au început meciurile din play-out-ul Ligii 1.

Adi Mutu a spus „pas”

Astfel că cei de la Giurgiu s-au pus pe treabă şi în toiul nopţi l-ar fi contact pe Adi Mutu, conform sport.ro, care însă a refuzat oferta giurgivenilor!
Contractul lui Mutu cu Federaţia a expirat şi este liber. Fostul jucător de la Chelsea ar vrea să înceapă o nouă eventură, însă nu l-ar fi tentat oferta Astrei.

Negocieri în toiul nopţii la Giurgiu

Oficialii Astrei, în toiul nopţii, ar fi vorbit cu Ionuţ Badea, care şi-ar fi dat acordul, conform gsp.ro.
Badea a pregătit-o ultima dată pe FC Argeş, în perioada octombrie 2019 - octombrie 2020. De-a lungul carierei, tehnicianul le-a mai antrenat pe Concordia Chiajna, Oţelul, FC Braşov, U Cluj şi Internaţional Curtea de Argeş.

  • 6 e locul ocupat de Astra în play-out, fix deasupra locurilor de baraj
     

Eugen Neagoe, dat afară de la Astra. Ce a declarat Dani Coman ieri după meci

„Suntem într-o criză de rezultate, de joc. Nu mai avem ocazii de gol, dar sunt aceiaşi jucători care s-au bătut pentru intrarea în play-off. Am încredere că vom scoate maximum din cele două meciuri de campionat şi meciul de marţi din Cupă şi vom ieşi din această criză.

Urmează să ne despărţim de Eugen, deşi n-am ce să-i reproşez prea multe. Nu numai Eugen Neagoe este vinovat pentru situaţia în care suntem, e un cumul de factori care determină evoluţia jucătorilor. Cu toţii suntem vinovaţi, de la domnul Niculae până la ultimul om de la stadion. Se ia în discuţie înlocuirea lui Eugen, nu s-a luat o decizie finală, pentru că eu sunt pe drum.

Ajung la Bucureşti şi vom stabili ce vom face. Sunt trei antrenori despre care am vorbit, vom alege unul în această seară”
, a declarat Dani Coman, preşedintele Astrei, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: astra giurgiuionut badeaadi mutudani coman 

viewscnt
Articole similare