Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negocierile pentru un nou contract s-au amânat: "Sunt fericit la FC Barcelona, dar sunt lucruri mult mai importante acum!"

Negocierile pentru un nou contract s-au amânat: "Sunt fericit la FC Barcelona, dar sunt lucruri mult mai importante acum!"

FC Barcelona

Comentarii

Marc-Andre ter Stegen (28 de ani) a confirmat că negocierile pentru prelungirea contractului cu FC Barcelona au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19. Înainte de izbucnirea crizei de Coronavirus, şefii catalani şi agentul portarului neamţ se aşezseră la masa negocierilor, dar cele două părţi n-au reuşit să ajungă la un consens.

Într-un live făcut pe contul său de Instagram, Ter Stegen a recunoscut că negocierile pentru un nou contract pe Camp Nou au fost amânate. Din cuvintele sale, scrie Sport, se poate înţelege că părţile sunt departe de a ajunge să bată palma. Presa apropiată de Barcelona a scirs încă de acum câteva săptămâni despre diferenţele dintre cerere şi ofertă.

Totuşi, Ter Stegen e dătător de speranţă, după ce a spus că e fericit la Barcelona: "Am avut primele discuţii, dar le-am amânat pentru moment. Sunt lucruri mult mai importante în aceste clipe şi am decis să le amânăm. Situaţia sportiv", a spus Marc-Andre ter Stegen.

Marc-Andre ter Stegen mai are contract cu FC Barcelona până în 2022, după ce a fost transferat în 2014, de la Borussia Dortmund.

Afla mai multe despre: marc-andre ter stegenfc barcelonacontractnegocieri 

viewscnt
Articole similare