Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negoiţă ar fi pus la cale un scenariu incredibil pentru a prejudicia statul român, în cazul în care Dinamo ar fi intrat în faliment!

Negoiţă ar fi pus la cale un scenariu incredibil pentru a prejudicia statul român, în cazul în care Dinamo ar fi intrat în faliment!

Dinamo București

Comentarii

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti susţine că la data de 22 octombrie 2014, când s-a semnat planul de reorganizare şi s-a făcut evaluarea activelor clubului Dinamo, avocatul Valentin Gheorghiţă a omis o parte din activele societăţii.

Concret, întreg lotul echipei a fost evaluat la 0 lei, în ciuda faptului că Negoiţă plătise pentru transferurile mai multor fotbalişti, deoarece jucătorii nu ar fi putut fi valorificaţi în caz de faliment.
 
Printre jucătorii aflaţi în lotul lui Dinamo la acea dată se numără Traian Marc, Steliano Filip, Ştefan Bărboianu, Ionuţ Nedelcearu, Vali Lazăr, Dorin Rotariu sau Cosmin Matei.
 
"Expertul contabil desemnat a considerat că jucătorii nu ar putea fi valorificaţi şi, prin urmare, pentru întreaga echipă de fotbal a stabilit o valoare zero în caz de faliment", se arată în rechizitoriu, scrie Gsp. De asemenea, Negoiţă ar fi ascuns în contabilitate imnul echipei de fotbal, site-ul oficial al clubului şi magazinul online pentru suporteri, astfel încât, în cazul în care Dinamo intra în faliment, Fiscul să nu-şi poată recupera restanţele.

Afla mai multe despre: dinamonegoitascandalproblemeparchet 

viewscnt
Articole similare