Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negoiţă pregăteşte marea lovitură în Liga I. Se cumpără Dinamo. Şeicii au fost fascinaţi după ultima întâlnire şi au pregătit banii

Negoiţă pregăteşte marea lovitură în Liga I. Se cumpără Dinamo. Şeicii au fost fascinaţi după ultima întâlnire şi au pregătit banii

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a trecut peste dezamăgirea ratării calificării în play-off, iar acum clubul din Ştefan cel Mare se pregăteşte pentru o perioadă de renaştere.

Dinamo s-a impus în marele derby cu FCSB, scor 2-1, de la finalul săptămânii trecute, iar acum fanii aşteaptă vestea cea mare. După ce au achiziţionat 10% din acţiunile clubului, suporterii speră ca Ionuţ Negoiţă să se înţeleagă cu reprezentanţii fondului de investiţii Abu Dhabi Business Development şi să le cedeze şeicilor acţiunile pe care le deţine.

Arabii au fost duminică pe Arena Naţională la meciul cu FCSB, unde au fost fascinaţi de atmosfera creată de suporterii "câinilor", iar acum, conform prosport.ro, au vizitat şi baza de pregătire de la Săftica.

"Suntem foarte aproape să achiziţionăm clubul Dinamo, din România. În acest moment, suntem negocieri pentru a stabili forma finală a contractului" , declara, la începutul lunii, şeicul Tahnoon Nimer.

Dinamo, aproape de momentul mult aşteptat. Negoiţă vinde clubul

Claudiu Florică, omul care a intermediat întâlnirea între Negoiţă şi posibilii investitori,  a confirmat pentru Radio Dinamo 1948 că a urmărit derby-ul cu FCSB alături de reprezentanţii Abu Dhabi Business Development.

Conform declaraţiilor lui Claudiu Florică, şeicii au fost impresionaţi de atmosfera creată de suporterii dinamovişti şi de evoluţia echipei lui Duşan Uhrin. Negocierile pentru preluarea clubului Dinamo continuă, iar răspunsul final al arabilor este aşteptat în aceste zile.

Anul trecut, Abu Dhabi Business Development a cumpărat clubul Charlton, din Championship, în schimbul a 65 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: dinamonegoita 

viewscnt
Articole similare