Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neil Lennon satisfăcut de seara perfectă a campioanei Scoţiei: ”Evoluţia noastră a fost extraordinară!”

Neil Lennon satisfăcut de seara perfectă a campioanei Scoţiei: ”Evoluţia noastră a fost extraordinară!”
Comentarii

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Celtic Glasgow, în etapa a doua a grupei E a Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Edouard ’20 şi Elyounoussi ’59.

La finalul partidei, Neil Lennon, antrenorul gazdelor s-a declarat mulţumit atât de rezultat, cât şi de joc: ”A fost un meci frumos, am avut o evoluţie foarte bună. Din punct de vedere al antrenorul aş spune chiar că a fost o evoluţie extraordinară. În prima repriză am avut câteva ocazii importante, portarul lor a apărat foarte bine. Una peste alta am avut atitudine şi asta e foarte important” a spus Lennon la final.

Tehnicianul scoţienilor a subliniat că echipa sa a evoluat excelent împotriva CFR-ului şi că pe parcursul sezonului sunt şi alte lucruri de îmbunătăţit: ”Loc de mai bine? Cred că jucătorii nu puteau face cu mult mai mult. Mai este mult până la finalul sezonului, şi mai avem lucruri de îmbunătăţit”

”Meciurile de acasă sunt foarte importante în Cupele Europene, iar noi am început cu bine. Este o provocare pentru noi recordul, dar fie că sunt meciuri de Europa League sau din campionat noi trebuie să ne facem treaba în funcţie de obiective, nu de recorduri” a mai adăugat Lennon la finalul partidei.

Afla mai multe despre: dan petrescucfrneil lennon 

viewscnt
Articole similare