Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neînvins în Liga 1, Csaba Laszlo a făcut o dezvăluire şoc: ”Am vorbit cu Dan Petrescu înainte de meciul cu Celtic”

Neînvins în Liga 1, Csaba Laszlo a făcut o dezvăluire şoc: ”Am vorbit cu Dan Petrescu înainte de meciul cu Celtic”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

CFR Cluj a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Dylan Flores ’31 pentru gazde şi Alexandru Păun ’10 pentru campioana en titre.

”Un rezultat corect, pentru că CFR este echipa campioană şi aţi văzut cum a jucat cu Celtic. Am fost puţin supărat pentru că am vrut să joc puţin diferit, dar nu e uşor dacă nu eşti acolo aproape de ceea ce se întâmplă. Am văzut că băieţilor le-a fost puţin frică de CFR, ceea ce n-a fost tocmai bine. Punctul este bun pentru noi şi mergem mai departe” a mărturisit antrenorul neînvins al formaţiei Sepsi.

Recunoscut în Scoţia, acolo unde a fost declarat antrenorul anului în perioada în care o antrena pe Hearts, Csaba Laszlo a mărturisit că a discutat cu Dan Petrescu înainte de meciul cu Celtic: ”Nu suntem Manchester United, Manchester City sau Barcelona, să avem aşa de mulţi bani să luăm jucători. Îmi era ciudă, am fost foarte surprins pentru că am vorbit cu foarte mulţi jucători şi nu au vrut să vină în România. Stadionul e plin, fotbalul e bun în România şi trebuie să facem mai multă publicitate pentru fotbalul românesc şi asta au făcut şi Cluj şi Steaua. Scuze, FCSB. Am vorbit şi cu domnul Dan Petrescu 30 de minute la telefon înaintea jocului cu Celtic, i-am spus şi eu ce trebuie să facă. Numai că acum nu a dat trei puncte, a luat de acolo trei puncte” a mai spus Csaba Laszlo la finalul meciului.

Afla mai multe despre: csaba laszlo 

viewscnt
Articole similare