Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelinişte la Dinamo! Puljic avertizează: "Este posibil să retrogradăm". Dinamoviştii, cu moralul la pământ

Nelinişte la Dinamo! Puljic avertizează: "Este posibil să retrogradăm". Dinamoviştii, cu moralul la pământ

Dinamo București

Comentarii

Ante Puljic a tras semnalul de alarmă în vestiarul lui Dinamo. Fundaşul central a anunţat că se teme de retrogradare, din cauza jocului prestat de echipă.

Puljic se teme de retrogradare

"Suntem foarte dezamăgiţi, ne merităm toate criticile. În ultimele zece meciuri, am luat doar două puncte, pentru mine nu este normal. Cum am mai spus, cred că avem... Nu cea mai bună echipă, bineînţeles, dar nu avem echipă de retrogradare. Dacă nu arăţi asta şi pe teren este foarte dificil. Trebuie să privim înainte, să începem play-out-ul. Trebuie să facem totul, chiar totul, ca să începem bine play-out-ul. Trebuie să schimbăm ceva, cu siguranţă.

Dacă joci aşa cum o facem noi, este foarte posibil (n.r. - ca Dinamo să retrogradeze). Echipa nu este de retrogradare, dar dacă nu arăţi nimic pe teren, devine foarte dificil. Pierzi jocuri, nu iei puncte şi ajungi acolo unde suntem noi", a declarat Ante Puljic. 

În urma înfrângerii cu Academica Clinceni, Dinamo e pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte, cu cinci mai multe decât ocupanta ultimului loc, Poli Iaşi. 

Florin Gardoş, după calificarea în play-off

De cealaltă parte, Academica Clinceni a sărbătorit calificarea în premieră în play-off-ul Ligii 1, iar performanţa a fost comentată şi de Florin Gardoş: "Am demonstrat că avem valoare, am gestionat foarte bine acest final de sezon. Ne setasem ca obiectiv locul 5, cam cu patru etape înainte de final, şi ne bucură că am reuşit lucrul ăsta. 

Nu poţi să compari cu un titlu câştigat sau cu o cupă, cu un trofeu nu poate fi comparat. Dar lăsând la o parte cele cinci trofee pe care le-am câştigat şi meciul cu Ajax, care mi-a rămas în suflet ca cel mai frumos meci din cariera mea, cel puţin ca performanţă în Liga 1 e ceva extraordinar. Sunt mândru de ce am realizat. Am simţit presiune mai mare la meciul cu Iaşi.

Partea bună e că acum nu mai avem nicio presiune, ăsta cred că e cel mai mare avantaj. Sper să fim mai dezinvolţi, pentru că în anumite meciuri s-a simţit că nu am fost suficient de relaxaţi şi am simţit tensiunea meciului. Vom încerca să facem meciuri cât mai bune, vom încerca să terminăm cât mai sus. Indiferent pe ce loc vom termina, e o performanţă extraordinară", a declarat fundaşul central al ilfovenilor. 

Afla mai multe despre: ante puljicdinamodinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare