Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga conturează noua conducere de la CFR Cluj, cu Dan Petrescu antrenor! Ce oameni vor fi în noul staff administrativ

Nelu Varga conturează noua conducere de la CFR Cluj, cu Dan Petrescu antrenor! Ce oameni vor fi în noul staff administrativ

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj l-a prezentat oficial pe Dan Petrescu (53 de ani) ca noul antrenor al echipei şi acum patronul Nelu Varga lucrează pentru a contura posturile lăsate libere în birouri după plecările lui Marian Copilu şi Ioan Ivaşcu.

Petrescu a venit, CFR îşi conturează conducerea administrativă

CFR Cluj a oficializat revenirea lui Dan Petrescu pe postul de antrenor principal al echipei, dar trebuie să "umple" golurile lăsate în conducere după ce Nelu Varga i-a concediat pe Marian Copilu şi Ioan Ivaşcu, juristul clubului. Potrivit ProSport, Dani Coman era preferatul lui Varga pentru postul de preşedinte, dar "Robocop" a refuzat, iar căutările pentru un nou preşedinte continuă.

Florin Prunea, fost oficial la Poli Iaşi sau Dinamo, e şi el o varintă pentru postul de preşedinte la CFR Cluj.

Sursa citată mai scrie că Bogdan Mara va reveni şi el la echipă, alături de Dan Petrescu, iar acesta îşi va împărţi atribuţiile executive cu Marius Bilaşco, cel care este singurul om care a rămas la echipă din "vechea gardă" de la CFR Cluj. În plus, Răzvan Zamfir va fi responsabil cu transferurile.

Pe lângă aceste nume, Alin Minteuan va reveni şi el la CFR Cluj. Fostul fotbalist şi antrenor din Gruia va pregăti echipa secundă a clubului.

Afla mai multe despre: cfr clujconducerestaffmarabilascominteauanpresedinte 

viewscnt
Articole similare