Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga o întâreşte pe CFR Cluj cu transferuri din Burkina Faso! ”Patronul e acolo de o săptămână” | EXCLUSIV

Nelu Varga o întâreşte pe CFR Cluj cu transferuri din Burkina Faso! ”Patronul e acolo de o săptămână” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Patronul lui CFR Cluj se află în aceste zile la Ouagadougou, capitala statului african Burkina Faso, unde a deschis Academia de Fotbal Salitas.

Nelu Varga şi-a deschis pepinieră de fotbalişti în Burkina Faso

Principalul finanţator al celor de la CFR Cluj şi-a deschis o academie de fotbal în Burkina Faso, special pentru echipa din Gruia.

Marius Bilaşco, oficial CFR Cluj, a dat detalii despre proiectul cu care se mândreşte Nelu Varga.

Ardelenii visează să facă transferuri demne de Liga Campionilor din Burkina Faso! Mai exact, acolo s-ar antrena aproximativ 600 de tineri care speră să devină fotbalişti profesionişti. Ţinând cont că a câştigat 1,8 milioane de euro din vânzarea fotbalistului Emmanuel Yeboah, patronul CFR Cluj speră la mai mult.

„Patronul e acolo săptămâna asta, nu ştiu dacă s-a întors. Sunt deja 3 jucători la noi care au venit de la acea şcoală de fotbal. E o cunoştinţă de-ale patronului acolo. În Coasta de Fildeş şi Ghana avem deja legături, acolo lucrează deja Răzvan Zamfir.

În Burkina Faso nu am avut până acum contact. Am primit la un moment dat 3 jucători foarte interesanţi pe care i-am luat în vară. Aşa a fost înţelegerea, la un moment dat să semnăm un parteneriat, de acolo la un contract de colaborare şi apoi aici.

Nu ştiu ce investiţie ar fi. E un început, prea multe nu prea pot să spun. Nu am toate detaliile”, a spus Marius Bilaşco la Orange Sport.

  • Mustapha Jah, Valentin Serebe şi Laley Fofana sunt ceilalţi trei jucători veniţi din aceeaşi zonă care aparţin CFR-ului.

Nelu Varga şi-a deschis o Academie de fotbal în Burkina Faso. Suma investită de patronul CFR-ului 

Potrivit Fanatik, Nelu Varga deţine 51% din acţiunile academiei la care se pregătesc, pentru a deveni fotbalişti profesionişti, peste 600 de copii.

„Eu am 51% din Academie, restul de 49% aparţin unui om minunat de aici, din Burkina Faso, care iubeşte fotbalul cu aceeaşi patimă ca şi mine. Sperăm să scoatem jucători de mare valoare, adevărate perle, care după ce vor juca la CFR Cluj să ajungă să evolueze la marile echipe ale Europei.

Este un proiect ambiţios, la care eu visez de mult timp, şi mă bucur că am făcut astăzi pasul cel mare şi am inaugurat această Academie. O Academie care va aduce multe valori în campionatul românesc. Sunt convins că vom produce jucători de Champions League, jucători de mare valoare, care ne vor ajuta pe viitor să aducem cât mai multe titluri la CFR Cluj”, a declarat Ioan Varga pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: nelu vargacfr clujparteneriat 

viewscnt
Articole similare