Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Varga, replică devastatoare pentru Gigi Becali: „Dacă nu se opreşte, ne va plăti daune mai mari decât banii băgaţi în FCSB!”

Neluţu Varga, replică devastatoare pentru Gigi Becali: „Dacă nu se opreşte, ne va plăti daune mai mari decât banii băgaţi în FCSB!”

CFR Cluj

Comentarii

Neluţu Varga, finanţatorul celor de la CFR Cluj, a ţinut să-i transmită un mesaj lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB a declarat că Istvan Kovacs are legături cu patronul din Ardeal.

Neluţu Varga, replică devastatoare pentru Gigi Becali: „Dacă nu se opreşte, ne va plăti daune mai mari decât banii băgaţi în FCSB!”

„Aici la noi, în Ardeal, avem o vorbă când cineva spune numai prostii. Sună cam aşa: «Lasă-l în pace, că omul fură curent!”. Asta aş putea eu să-i transmit lui Gigi Becali, dar ţinând cont că între noi, cei care finanţăm fotbalul românesc, ar trebui să existe respect, mă abţin.

Sunt numai enormităţi ceea ce spune domnul Becali, numai prostii. Prima oară am zâmbit, după aceea, când a început lumea să mă sune, mi-am dat seama că e ceva serios şi că dânsul chiar a dat acele declaraţii. Ştiţi cum e, Gigi Becali glumeşte cam mult…

A spus nişte enormităţi mai mari decât el şi vreau să-l anunţ oficial pe această cale că dacă va continua ne vom întâlni la Tribunal şi s-ar putea să-l coste daunele mai mult decât a băgat domnia sa în FCSB până acum!

Nu avem nicio treabă, nu există ceea ce spune domnul Becali. După cum bine ştiţi, dânsul este specializat în valize şi nu noi. În niciun caz eu! Vorbesc cel puţin de mandatul meu la CFR Cluj, de când sunt patron la această echipă.

Nu-l cunosc pe Istvan Kovacs personal, nu am nicio treabă nici cu el, nici cu fratele domniei sale. Nu au cumpărat de la mine niciun apartament. Până la urmă, fiecare om are libertatea să facă tot ceea ce vrea în viaţă, e treaba fiecăruia ce cumpără, ce mă interesează pe mine?!”, a declarat Neluţu Varga, potrivit Fanatik.

 

Declaraţiile făcute de Gigi Becali

„La meciul de aseară trebuie comentat doar arbitrajul. L-au câştigat arbitrii. Nu atinge mâna şi tu zici că e 11 metri. Nu vezi? S-a împins mâna, da, dar dacă mă loveşti cu ceva în piept se duce şi mâna din instinct. Chiar dacă a atins mâna, a atins întâi pieptul, o altă parte a corpului şi nu e 11 metri. Cică a ţipat ăla, Istvan (n.r - se referă la Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs).

Eu îl întreb pe Istvan dacă mai are ceva nepoţi să mă ţină toată viaţa în lovituri d-astea. De când sunt în fotbal, numai belele am avut cu Istvan. Arbitru mare a fost şi este şi acum, dar când mă arbitrează pe mine greşeşte, nu mai e mare. Acum mi l-a dat şi pe fra-su. De unde l-a scos, bă, din căciulă? Mai are vreun nepot să-l facă arbitru, să fie toţi ungurii la mine? Cum să mai iei campionate aşa? 

Ei, ungurii, au ceva cu mine. Ce au? Eu mă lupt cu CFR-ul. Ei stau la Cluj. Din informaţiile mele, Istvan are apartament cumpărat în blocul de la firma lui Nelu Mureşan (n.r - se referă la Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj). Trebuie văzut integritatea, Federaţia cu câţi bani l-a luat. Cât e metrul pătrat? 1.800? Cu cât ţi l-a dat ţie?

N-ai cum! 11 metri şi eliminare. Dacă dai 11 metri, cum să joc fotbal? Probabil nu le convenea dacă se duce FCSB prea mult şi nu mai are public. Ce să mai vadă lumea fotbal dacă FCSB e detaşată? Pe cine să vadă? Pe CFR şi Rapid? Ăia de la Rapid n-au nevoie să vadă, se duc 3.000 în Giuleşti şi gata, n-au nevoie la televizor. Dinamo mai are prin ţară, dar săraca ce să facă ea? Mai se uită la Craiova, se duc la meci şi atât. FCSB, atât! Dacă noi ne detaşam, ei ce fac? Nu mai fac fotbal în România", a spus Gigi Becali, marţi, la prânz.

Afla mai multe despre: nelutu vargacfr clujgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare