Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nemanja Matic pleacă de la Manchester United şi vine să se bată la titlu într-un campionat de top

Nemanja Matic pleacă de la Manchester United şi vine să se bată la titlu într-un campionat de top

Manchester United

Comentarii

Nemanja Matic este la un pas să plece de la Manchester United, chiar în această iarnă. Deloc surprinzător, Matic este dorit de o formaţie care deja a cumpărat două staruri de la Manchester United, în vară.

Este vorba despre Inter Milano, club care pare că a devenit salvarea jucătorilor de la Manchester United. După transferurile lui Romelu Lukaku şi Alexis Sanchez, Antonio Conte şi-l doreşte la club şi pe sârbul Matic, alături de care a luat titlul cu Chelsea în Premier League. 

Mijlocaşul a avut probleme medicale în acest sezon şi a pierdut primul "11" al "diavolilor" în defavoarea tânărului Scott McTominay. United are opţiunea de a îi prelungi contractul lui Matic până la finalul sezonului următor, însă The Telegraph susţine că în cazul unei oferte, sârbul ar putea pleca. 

La Inter, Conte are în acest probleme în zona de mijloc a terenului. Stefano Sensi şi Nicolo Barella, două dintre transferurile din vară, s-au accidentat, iar Conte îl vede pe Matic ca o soluţie ideală pentru ceea ce îşi doreşte de la echipa sa. 

20 de milioane de euro este cota de transfer a lui Nemanja Matic (31 de ani). El joacă la Manchester United din 2017, când a fost transferat de la Chelsea. 

Afla mai multe despre: nemanja maticinter milano 

viewscnt
Articole similare