Experiențe împreună.
You are here:

Nemec a semnat cu o altă echipă din Liga 1 şi a avut un şoc: ”Parcă am ajuns în Bundesliga”

Nemec a semnat cu o altă echipă din Liga 1 şi a avut un şoc: ”Parcă am ajuns în Bundesliga”

Liga 1

Comentarii

Adam Nemec a semnat cu o altă echipă din Liga 1 după ce a fost dat afară de la Dinamo şi spune că a fost şocat de condiţiile bune pe care le-a găsit.

Adam Nemec a fost dat afară de la Dinamo în această vară, deoarece echipa a intrat în insolvenţă şi trebuia să scape de salariile mari. Atacantul de 35 de ani n-a stat însă prea mult pe bancă.

Nemec şi-a găsit imediat echipă şi spune că a fost şocat de condiţiile pe care le-a întâlnit aici. Mai ales după ceea ce a experimentat la Dinamo, unde nu mai fusese plătit de jumătate de an.

Nemec a semnat cu o altă echipă din Liga 1 şi a avut un şoc: ”A fost prima opţiune pentru mine”

Adam Nemec a fost pus pe liber pe 9 iulie. Însă n-a avut timp să se plictisească. Printre altele, Adam Nemec susţine că inclusiv FCSB i-a făcut o ofertă, pe care a refuzat-o deoarece nu este de acordul cu felul în care Gigi Becali îi tratează pe jucători.

Fostul internaţional slovac spune însă că prima opţiune a fost oferta pe care a primit-o de la FC Voluntari, pe care a şi acceptat-o. Adam Nemec susţine că a rămas surprins când a văzut ce condiţii oferă FC Voluntari.

Atacantul de 35 de ani s-a declarat impresionat inclusiv de Liviu Ciobotariu, despre care spune că este foarte conectat la fotbalul modern:

”FC Voluntari a fost prima opţiune pentru mine, din mai multe motive. Există un preşedinte în club care a fost anterior la Dinamo, aşa că mă cunoştea bine. Când a aflat că sunt liber a vrut să mă ia imediat.

Apropo, când am venit aici (n.r. la FC Voluntari) de la Dinamo, m-am simţit de parcă am ajuns în Bundesliga. Siguranţă financiară, intensitatea antrenamentului... a fost un şoc plăcut în toate.

Antrenorul (n.r. Liviu Ciobotariu) a jucat la un nivel înalt. Înţelegere fotbalul, este bine pregătit. M-au adus la club ca să joc. Deocamdată, mă simt bine fizic şi medical. Dacă va continua să fie aşa, cred că voi juca”, a spus Adam Nemec pentru sport.sk.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep nu suferă deloc după despărțirea de Darren Cahill. Ce face tenismena...