Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nemţii aruncă bomba: pierde Qatarul dreptul de a organiza CM 2022!? Cine ar putea primi turneul final

Nemţii aruncă bomba: pierde Qatarul dreptul de a organiza CM 2022!? Cine ar putea primi turneul final

Cupa Mondială

Comentarii

Publicaţia germană Online Focus anunţă că Qatarul ar putea pierde dreptul de a organiza Campionatul Mondial din 2022, din cauza scandalurilor ce au înconjurat candidatura ţării din Orientul Mijlociu, dar şi a controverselor legate de modul în care sunt construite arenele pentru turneul final.

Mai multe grupuri care militează pentru respectarea drepturilor omului au tran numeroase semnale de alarmă privind modul în care sunt trataţi muncitorii care lucrează pentru ridicarea stadioanelor ce ar trebui să găzduiască meciuri la CM 2022, autorităţile din Qatar fiind acuzate că practică un sclavagism modern.

În plus, există mari semne de întrebare privind temperaturile extreme anunţate la orele la care ar trebui să se dispute partidele.

Conform sursei citate, Anglia şi SUA sunt cele două alternative avute de FIFA pentru mutarea turneului final. Germanii susţin că au informaţii de la ministrul sportului din Arabia Saudită, Turki Al-Sheikh.



O decizie în acest sens ar urma să fie luată în această vară, susţine sursa citată, chiar dacă preşedintele FIFA, Giani Infantino, a infirmat recent aceste zvonuri.

Afla mai multe despre: qatarcm 2022fifaangliasua 

viewscnt
Articole similare