Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nemţii, impresionaţi de naţionala României. Selecţionerul Germaniei a lăudat un jucător din lotul lui Rădoi: "E extrem de bun!"

Nemţii, impresionaţi de naţionala României. Selecţionerul Germaniei a lăudat un jucător din lotul lui Rădoi: "E extrem de bun!"
Comentarii

Selecţionerul naţionalei de tineret a Germaniei, Stefan Kuntz, a recunoscut că este impresionat de evoluţiile naţionalei de tineret a României şi l-a remarcat pe Ianis Hagi.

"Felicit România pentru prezenţa în această semifinală, este rezultatul talentului, cumulat cu munca şi experienţa jucătorilor ce activează în Italia, Danemarca sau Austria. Ianis e un jucător extrem de bun, dar nu avem un plan special pentru el, ci pentru toată echipa. Jucătorii mei au o disciplină aparte, care mă bucură foarte mult. Căldura va fi o problemă pentru ambele echipe, nu cred că e principala noastră provocare!", a declarat Kuntz, informează frf.ro.

România s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret şi, după 56 de ani, la Jocurile Olimpice, în urma rezultatului de 0-0, înregistrat, luni, la Cesena, cu Franţa, în ultima etapă a Grupei C. România a câştigat grupa la golaveraj. Şi Franţa merge mai departe, în semifinale, ca echipa cea mai bună de pe locul 2.

În semifinale, joi, de la ora 19:00, România va întâlni Germania, la Bologna, iar Franţa va da piept cu Spania, la Reggio Emilia. de la ora 22:00.

Afla mai multe despre: romaniagermaniaeuro 

viewscnt
Articole similare