Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nemulţumirea lui Adrian Mutu după victoria cu Dinamo! ”Am primit un gol copilăresc la ce experienţă există în defensivă!” Ce a spus despre şansele ”câinilor” de a se salva de la retrogradare

Nemulţumirea lui Adrian Mutu după victoria cu Dinamo! ”Am primit un gol copilăresc la ce experienţă există în defensivă!” Ce a spus despre şansele ”câinilor” de a se salva de la retrogradare

Rapid

Comentarii

FC Rapid a învins, duminică seară, la Mioveni, cu scorul de 3-1 (3-1), echipa Dinamo, într-un meci din prima etapă a play-out-ului Ligii 1.

Au marcat Ioniţă ‘3, Kait ‘8 şi Bălan ‘30 pentru învingători, respectiv Morar ’11 pentru Dinamo, echipă la care tocmai ce a revenit pe bancă tehnicianul Dusan Uhrin Jr. La finalul jocului, Mutu a fost mulţumit de rezultat, dar a precizat că eroarea de la golul din minutul 11, când Vlad Morar a marcat pentru 2-1, nu ar trebui să se repete. 

”Am primit un gol copilăresc la ce experienţă există în defensivă!”

”A existat şi teamă, pentru că ştim că 2-0 e un scor periculos, ceea ce am văzut, că am primit un gol copilăresc la ce experienţă există în defensivă. Sper să nu se mai repete. Am dominat meciul, mai ales în prima repriză, am făcut un meci foarte bun, băieţii au respectat ce le-am cerut, au avut reacţie după pierderea mingii.

Am avut un meci liniştit, nu am suferit prea mult, am ştiut să gestionăm situaţiile. Îl ştiu pe Bălan din 2018, de când l-am antrenat la Voluntari, chiar i-am spus 'băi, mai dai şi tu un gol?'.

Eu sunt mulţumit de jocul echipei şi de atitudinea băieţilor. Pentru mine, rămâne doar un joc, chiar dacă a fost împotriva lui Dinamo. E o victorie de moral, aşteptată 14 ani. Suntem pe un drum bun”, a spus Adrian Mutu.

De asemenea, Adrian Mutu a vorbit despre soarta lui Dinamo. El crede că echipa se poate salva de retrogradare. 

”O văd capabilă să se salveze. Pentru Dinamo, fiecare meci e capital. Noi am fost mai pregătiţi mental decât ei”, a transmis Adrian Mutu.

Clasamentul play-out-ului: 1. UTA Arad – 23 de puncte, 2. FC Rapid – 23, 3. Sepsi – 23, 4. FC Botoşani – 23, 5. Chindia Târgovişte – 19, 6. U Craiova 1948 – 18, 7. CS Mioveni – 15, 8. FC Dinamo – 9, 9. Academica Clinceni – 7, 10. Gaz Metan Mediaş – 1.

Afla mai multe despre: rapid-mutu-dinamo 

viewscnt
Articole similare