Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nenea Edi”. Gigi Becali continuă războiul de la distanţă cu Iordănescu. Ironii la adresa CFR-ului

„Nenea Edi”. Gigi Becali continuă războiul de la distanţă cu Iordănescu. Ironii la adresa CFR-ului

Superliga

Comentarii

FCSB se va duela cu CFR Cluj în Supercupa României, joi, de la ora 19:00 în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a vorbit despre absenţa lui Darius Olaru, care s-a accidentat şi nu va face parte din lotul echipei pentru următoarele partide.

Patronul FCSB-ului nu s-a putut abţine şi a continuat războiul de la distanţă cu Edi Iordănescu, antrenorul formaţiei CFR Cluj.

Patronul FCSB susţine în continuare că CFR Cluj este avantajată de arbitraje şi s-a arătat deranajt de faptul că Edi Iordănescu neagă acest lucru.

„Acum o să fie greu pentru că nu-l avem pe Olaru. E jucător de bază la noi. O să fie greu fără Olaru, dar asta e. Să vedem ce o să fie. Face Domnul ce vrea, o să-i facă dreptate lui nenea Edi, care învăţat să joace cu doi oameni în plus.

Dar se supără şi ne zice să nu mai vorbim despre arbitraj. Nu poate să-mi propună el mine, nu avem treabă. Cum să mai tac? Nu mai pot să tac niciodată!  Trebuia să avem 13 puncte faţă de CFR Cluj, dar au fost greşeli de arbitraj. Dar lui nenea Edi nu-i convine. Să-i dăm toate campionatele lui, să-i dăm toţi arbitrii. Să-i clonăm pe Kovacs şi Călin. Aşa vrea nenea Edi”
, a spus Becali pentru GSP.ro.

 Cum l-a enervat Edi Iordănescu pe Gigi Becali

La finalul derby-ului cu Craiova, Edi Iordănescu s-a arătat nemulţumit de arbitraj, însă şi de comentariile făcute de Gigi Becali la adresa echipei sale:

„Din păcate, văd ce presiune artificială se creează asupra noastră, văd patroni şi conducători care comentează despre noi, în speţă domnul Becali, pe care-l respect, dar vrea să ne arbitreze de la televizor. Am înţeles, se pricepe la latura tehnico-tactică, dar nu poate stăpâni şi arbitrajul. Nu există un meci al CFR-ului la care să nu comenteze şi să critice arbitrii”, a spus Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare