Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nepermis ce am făcut la faza golului!" Dan Petrescu nu mai crede în calificare: "Sevilla se va bate să câştige trofeul". Singurul jucător remarcat de antrenorul CFR-ului

"Nepermis ce am făcut la faza golului!" Dan Petrescu nu mai crede în calificare: "Sevilla se va bate să câştige trofeul". Singurul jucător remarcat de antrenorul CFR-ului

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu s-a arătat foarte dezamăgit la finalul meciului dintre CFR Cluj şi FC Sevilla, scor 1-1, şi s-a declarat sceptic în privinţa şanselor de calificare, subliniind că andaluzii au şanse mari de a cuceri trofeul.

"Dacă îmi spuneai înainte de meci că fac egal, nu aş fi fost foarte dezamăgit, dar acum sunt foarte supărat pentru golul pe care l-am primit. E un gol uşor. Nepermis ce am făcut la faza fixă, am ieşit în grup şi nimeni nu s-a apărat. De pe bancă chiar am crezut că a fost ofsaid, dar revăzând golul mi-am dat seama că nu a fost.

Nu ştiu ce au făcut... cCed că erau şi foarte obosiţi, au alergat extraordinar de mult, iar Sevilla e o echipă peste toate care au fost aici. Şi peste Lazio şi peste Celtic şi s-a văzut pe teren. Au o echipă completă, sunt convins că se vor bate să câştige trofeul.

Dacă băteam cu 1-0 aveam şanse mai mari, dar tot şansa a doua. Eu am fost la Sevilla şi ştiu ce mă aşteaptă acolo. Echipa lor va fi mult mai ofensivă, va fi mult mai agresivă şi mult mai experimentată decât noi în meciurile astea. Nu putem să mergem acolo să fim dinainte bătuţi, dar 1-0 era altceva. Golul ăsta... şi pentru public mi-a părut foarte rău. Una era să câştigi cu 1-0, alta e să faci 1-1. Am făcut multe schimbări, am încercat să joc ofensiv, nu am făcut o echipă defensivă. Trebuia să aleg între a juca cu 5 fundaşi, adică trei centrali, sau să joc cu Păun la mijloc şi să vină cu ceva... iar Păun mi-a plăcut foarte mult astăzi", a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului.

CFR Cluj - FC Sevilla 1-1

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată joi seară, pe teren propriu, în compania echipei FC Sevilla, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa.

Au marcat Deac ’59 pentru CFR Cluj, dintr-un penalti acordat pentru henţ în careu, după consultarea VAR, şi En-Nesyri pentru FC Sevilla, în minutul 82.

Partida a început cu şase minute întârziere, din cauza unor probleme legate de sistemul VAR.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare