Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nepotul lui Winston Bogarde, în mijlocul rivalităţii dintre Real şi Barca. Cei doi giganţi din Spania vor să-l transfere pe olandez

Nepotul lui Winston Bogarde, în mijlocul rivalităţii dintre Real şi Barca. Cei doi giganţi din Spania vor să-l transfere pe olandez

Real Madrid

Comentarii

Melayro Bogarde are numai 18 ani şi abia a debutat în Bundesliga, dar marile cluburi din Europa sunt atente la evoluţia sa.

Internaţional U18 al Olandei, Melayro Chakewno Jalaino Bogarde este nepotul cunoscutului Winston Bogarde, fost fotbalist la FC Barcelona. Puştiul de 18 ani joacă la Hoffenheim şi a debutat în acest an în Bundesliga.

Crescut la Feyenoord, Bogarde a semnat cu Hoffenheim în 2018, iar în acest an şi-a făcut debutul la prima echipă. Fratele său, Lamare, este de asemenea fotbalist profesionist şi evolueaza pentru echipa de tineret a celor de la Aston Villa.

Potrivit presei spaniole, Melayro Bogarde a trezit interesul celor doi giganţi din La Liga, Real Madrid şi FC Barcelona. Cele două cluburi îi urmăresc cu atenţie evoluţia apărătorului de 1.84 m. Bogarde este fost internaţional U15, U16 şi U17 al Olandei, iar debutul în Bundesliga şi l-a făcut în luna mai. Unchiul său declara recent că este convins că Melayro va ajunge un fundaş mai bun decât a fost el. Recent, jurnalistul Gianluca Di Marzio a anunţat că şi AC Milan este interesată de serviciile lui Bogarde.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă lui Melayro Bogarde în acest moment, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: melayro bogarde 

viewscnt
Articole similare