Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nervi la antrenamentul CFR-ului! Şumudică a exclus din lot un fotbalist important. Ce s-a întâmplat

Nervi la antrenamentul CFR-ului! Şumudică a exclus din lot un fotbalist important. Ce s-a întâmplat

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică (49 de ani) şi-a făcut un "duşman" la CFR Cluj. Antrenorul l-a exclus din lot pe veteranul Mario Rondon (34 de ani), atacantul campioanei României.

Şumudică nu se joacă! A exclus din lot un jucător înaintea debutului în preliminariile Ligii Campionilor

Mario Rondon, atacantul din Venezuaela al CFR-ului, a fost exclus din lotul campioanei României pentru debutul în preliminariile Ligii Campionilor, cu bosniacii de la Borac Banja Luka. Potrivit Fanatik, Marius Şumudică a luat decizia după ce vârful de atac a vociferat la un antrenament.

Rondon a fost nemulţumit de anumite aspecte ale şedinţei de pregătire şi şi-a spus nemulţumirea în faţa lui Şumudică. Acesta n-a ezitat să ia o decizie importantă şi l-a exclus din lot pe atacant. Mai mult, se pare că Mario Rondon s-ar putea despărţi de CFR Cluj. Potrivit sursei citate, Rondon va avea o întâlnire, sâmbătă, 3 iulie, cu şefii din Gruia şi s-ar putea ajunge la rezilierea contractului.

CFR Cluj va debuta în preliminariile Ligii Campionilor pe 6 iulie, miercuri, împotriva bosniacilor de la Borac Banja Luka, de la ora 20:00.

În altă ordine de idei, CFR Cluj l-a transferat pe Daniel Graovac, fost la Astra, şi i-a prelungit contractul lui Arlauskis.

Afla mai multe despre: marius sumudicacfr clujmario rondonexcluslot 

viewscnt
Articole similare