Experiențe împreună.
You are here:

Nervii au cedat! Iordănescu şi Petrea s-au certat: "Faci prea mult scandal. Lasă gura!". Ce nu s-a văzut în CFR Cluj - FCSB VIDEO

Nervii au cedat! Iordănescu şi Petrea s-au certat: "Faci prea mult scandal. Lasă gura!". Ce nu s-a văzut în CFR Cluj - FCSB VIDEO

FCSB

Comentarii

A fost tensiune în Supercupa României, dintre CFR Cluj şi FCSB, atât pe teren, cât şi pe margine. În prima repriză, cei doi antrenori, Edi Iordănescu şi Toni Petrea, au avut un dialog aprins, cei doi fiind despărţiţi de doar câţiva metri.

Discuţie aprinsă între Toni Petrea şi Edi Iordănescu în Supercupa României

Presiunea şi-a spus cuvântul în Supercupa României, dintre CFR Cluj şi FCSB. Cele două rivale se luptă pentru titlul Ligii 1, se războiesc în declaraţii date de la distanţă, iar acum au avut şansa unui trofeu, în meciul dintre campioana Ligii 1 şi deţinătoarea Cupei României. 

Nervi au fost şi pe banca celor două echipe. În prima repriză, doi dintre cei mai ponderaţi antrenori din Liga 1, Edi Iordănescu şi Toni Petrea, şi-au aruncat câteva cuvinte, care au fost surprinse de camerele prezente pe stadionul din Ploieşti, acolo unde a avut loc Supercupa României. 

În minutul 31, CFR Cluj a cerut penalty la pătrunderea lui Debeljuh. Atacantul campioanei României a picat în careu, dar arbitrul Radu Petrescu a hotărât că a fost o simulare. Apoi, tensiunea şi-a spus cuvântul, iar Toni Petrea şi Edi Iordănescu au avut ceva de împărţit. 

  • Toni Petrea: “Ce urli atât? Faci prea mult scandal”
  • Edi Iordănescu: “Toni, nu am vorbit cu tine. Respectă-mă! Vezi-ţi de treaba ta! Gata, Toni, lasă gura, că nu ţi-am zis nimic”

Atât principalul de la CFR Cluj, cât şi cel de la FCSB, au fost avertizaţi de centralul Radu Petrescu, cel care nu a tolerat comportamentul celor doi, care ar fi trebuit să le transmită altceva fotbaliştilor din teren. 

Edi Iordănescu, duel de la distanţă şi cu Gigi Becali

Între cele două există un duel şi la nivel declarativ, legat de arbitraj. Gigi Becali a acuzat CFR-ul că e ajutată de arbitri, în timp ce Edi Iordănescu l-a ironizat pe finanţatorul FCSB şi i-a transmis să "nu mai arbitreze CFR-ul de la televizor".

"Din păcate, văd ce presiune artificială se creează asupra noastră, văd patroni şi conducători care comentează despre noi, în speţă domnul Becali, pe care-l respect, dar vrea să ne arbitreze de la televizor. Am înţeles, se pricepe la latura tehnico-tactică, dar nu poate stăpâni şi arbitrajul. Nu există un meci al CFR-ului la care să nu comenteze şi să critice arbitrii. Suntem hoţii cu buzunarele goale", a declarat antrenorul de la CFR Cluj după meciul cu U Craiova. 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fata in fata cu "cosmarul". Cu cine s-a antrenat romanca la Roma. A...