Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neuer sau ter Stegen? Federaţia germană a lămurit misterul: "El va fi numărul unu pentru noi la CM 2018"

Neuer sau ter Stegen? Federaţia germană a lămurit misterul: "El va fi numărul unu pentru noi la CM 2018"
Comentarii

Federaţia Germană de Fotbal a anunţat, prin intermediul unei postări pe reţelele de socializare, că portarul lui Bayern Munchen, Manuel Neuer, va fi titular şi căpitan al echipei naţionale la Cupa Mondială din Rusia.

Manuel Neuer a revenit la antrenamente în luna aprilie, la şase luni după ce a suferit o fractură la picior, iar convocarea sa în lotul pentru turneul final din Rusia a fost pusă la îndoială.

După opt luni şi jumătate de absenţă, Manuel Neuer a apărat pentru prima oară, pe 2 iunie, în meciul amical pe care campioana mondială l-a pierdut contra Austriei, cu scorul de 2-1. Prestaţia portarului, care a fost integralist, l-a mulţumit pe selecţionerul Joachim Low, astfel că germanii au anunţat oficial că se vor baza pe el în încercarea de a-şi apăra titlul mondial.

"Căpitanul şi numărul unu al nostru pentru Cupa Mondială, Manuel Neuer", se arată în postarea paginii oficiale de Twitter a naţionalei Germaniei.

Pe lângă Neuer (32 de ani, 75 de selecţii), din lotul campionilor mondiali mai fac parte doi portari: Marc-Andre ter Stegen (26 de ani, 19 selecţii) şi Kevin Trapp (27 de ani, 3 selecţii), de la Barcelona, respectiv PSG.

 

AICI ai Programul complet al CM 2018

.Urmăreşte CM 2018 în categoria specială de pe www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: neuerstegenportar 

viewscnt
Articole similare