Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

New Jersey Devils şi Calgary Flames au oferit cel mai tare meci al serii din National Hockey League

New Jersey Devils şi Calgary Flames au oferit cel mai tare meci al serii din National Hockey League
Comentarii

În direct la Telekom Sport, cele două adversare s-au întrecut în goluri, şuturi în bară şi ratări uluitoare , iar gazdele au irosit şansa unei egalări senzaţionale în ultimul minut, când au atacat în 6 contra 5.

În final, canadienii au rezistat asediului, s-au impus cu 3-2 în New Jersey şi, după a 3-a victorie consecutivă, au urcat pe locul 3 al diviziei Pacific, poziţie care asigură calificarea în playoff.

Golgeterul lui Calgary, Sean Monahan, şi-a făcut datoria şi a deschis scorul la Prudential Center din Newark, New Jersey. A fost al 27-lea gol al său în acest sezon şi al 4-lea la rând în ultimele 4 partide.

Gazdele au replicat prin liderul lui Devils, Taylor Hall, care a ajuns să egaleze un record al NHL în actualul sezon, 12 meciuri cu cel puţin un punct înregistrat. Hall are în cont 8 goluri şi 10 pase în această ultimă perioadă. Vedeta oaspeţilor, Johnny Gaudreau, a marcat şi el, a adăugat un assist la a doua reuşită a lui Monahan (care a dus scorul la 1-3) iar acum are 64 de puncte în 54 de meciuri şi este pe podium în clasamentul marcatorilor sezonului regulat.

Tot ce au mai putut face Devils a fost să reducă diferenţa în repriza a treia, printr-un gol superb al cehului Pavel Zacha, în superioritate numerică. Finalul de meci a fost electrizant, dar Hall şi colegii săi nu au putut marca golul egalizator, chiar dacă au scos portarul în ultimele 100 de secunde.

Este a doua înfrângere consecutivă pentru New Jersey, care ratează şansa de a reveni pe locul 2 în divizia Metropolitan a conferinţei de Est. Calgary îşi continuă excursia pe coasta de Est şi va fi din nou în direct la Telekom Sport săptămâna viitoare, marţi noaptea, de la ora 02.00, pe terenul lui Boston Bruins.

Afla mai multe despre: new jersey devilscalgary flamesnhl 

viewscnt
Articole similare