Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Newcastle a reacţionat, după scandalul în care este implicat şi Sandro Tonali. Comunicatul emis de ”Coţofene”

Newcastle a reacţionat, după scandalul în care este implicat şi Sandro Tonali. Comunicatul emis de ”Coţofene”

Premier League

Comentarii

Într-un comunicat de presă publicat miercuri, clubul Newcastle United a anunţat că îl asigură pe jucătorul său, Sandro Tonali, de sprijin deplin în aşteptarea concluziilor instanţelor, în cazul implicării sale în afacerea pariurilor sportive.

Mijlocaşul italian Sandro Tonali (23 de ani), care a plecat de la AC Milan în vara trecută, fiind transferat de Newcastle, pentru suma de 70 de milioane de euro, riscă o suspendare mare după ce a mărturisit că a pus mai multe pariuri sportive mizând pe evoluţiile fostului său club, AC Milan, când Tonali încă juca acolo. Gruparea engleză Newcastle a publicat miercuri o declaraţie de susţinere a jucătorului şi pentru a indica faptul că acesta se află la dispoziţia anchetatorilor:

„Sandro este pe deplin angajat în anchetă şi va continua să coopereze cu toate autorităţile relevante. El şi familia lui vor avea în continuare sprijinul deplin al clubului. Din cauza acestui proces în desfăşurare, Sandro şi Newcastle United nu pot face alte comentarii în acest moment”, a precizat clubul englez în comunicatul dat publicităţii.

Afla mai multe despre: newcastlesandro tonalipremier league 

viewscnt
Articole similare