Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Newcastle, buget de 200 de milioane de euro pentru transferuri! Prima ţintă: un campion european

Newcastle, buget de 200 de milioane de euro pentru transferuri! Prima ţintă: un campion european

Premier League

Comentarii

Odată cu preluarea clubului Newcastle de către Fondul Public Saudit de Investiţii (PIF), ”coţofenele” pregătesc câteva super mutări.

După ani în care Mike Ashley, fostul proprietar al lui Newcastle, a refuzat să investească prea mulţi bani în club, ”coţofenele” s-au trezit că au 200 de milioane de euro de cheltuit pe noi transferuri. După preluarea pachetului majoritar de acţiuni de Fondul Public Saudit de Investiţii, clubul de pe Tyneside visează cu ochii deschişi.

S-a vorbit de tot felul de transferuri fanteziste, de la Mbappe şi Haaland, la Kessie şi Brozovic, iar un nou nume important este pe radarul lui Newcastle. Conform BILD, un jucător al lui Chelsea este dorit insistent de formaţia ce de abia a devenit cea mai bogată echipă din lume.

Newcastle, buget de 200 de milioane de euro pentru transferuri!

După un început foarte modest odată cu transferul său la Chelsea, Timo Werner poate primi o portiţă de scăpare. Neamţul ar fi dorit de Newcastle, iar ”coţofenele” ar fi dispuse să îi ofere formaţiei londoneze o sumă asemănătoare cu ce a plătit iniţial pentru atacant, dacă nu chiar una puţin mai semnificativă.

Reprezenanţii lui Werner mai au un client la Newcastle, pe Fabian Schar, iar după preluarea clubului de către PIF, ar fi în contact constant cu noii proprietari. Pe lângă şansa de a scăpa de criticile primite cât a fost la Chelsea, Werner ar putea fi tentat şi cu un salariu superior celui primit în vestul Londrei.

Atacantul neamţ a semnat cu ”albaştrii” în vara trecută, după ce Abramovic i-a plătit clauza de reziliere de 53 de milioane de euro. La Leipzig, Werner reuşise să contribuie 95 de goluri şi 40 de pase decisive în doar 159 de patide, dar nu a putut replica aceeaşi formă la Londra.

Pentru Chelsea, neamţul a reuşit să puncteze de doar 14 ori în 60 de partide, oferind şi 16 assist-uri, însă s-a remarcat cel mai des prin ratări incredibile, din aproape orice poziţie.

Afla mai multe despre: premier leaguechelseatimo wernernewcastle 

viewscnt
Articole similare