Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Newcastle, ofertă pentru încă un jucător de la FC Barcelona, în afară de Dembele

Newcastle, ofertă pentru încă un jucător de la FC Barcelona, în afară de Dembele

FC Barcelona

Comentarii

Samuel Umtiti (28 de ani) e unul dintre fotbaliştii de care FC Barcelona vrea să scape în perioada de transferuri care a început la 1 ianuarie. Salariul mare, dar şi performanţele slabe l-au făcut pe campionul mondial din 2018 să devină indezirabil pe Camp Nou şi pe şefi să-l treacă pe lista de transferuri.

Newcastle, ofertă pentru încă un jucător de la FC Barcelona, în afară de Dembele

După ce a fost preluată de Mohammed bin Salman, prinţul Arabiei Saudite, prin fondul public de investiţii, Newcastle a devenit cel mai bogat club din lume. "Coţofenele" o pot lăsa pe Barcelona fără doi jucători. Unul este Ousmane Dembele (24 de ani), care nu vrea să-şi prelungească contractul, iar al doilea e Samuel Umtiti.

Potrivit site-ului fichajes.net, care citează Golazo de Gol, Newcastle îl doreşte pe Samuel Umtiti şi ar fi gata să facă o ofertă de 20 de milioane de euro pentru fundaşul francez câştigător al Cupei Mondiale în 2018 cu "Cocoşii galici". Cele 20 de milioane de euro pe care vrea să plătească Newcastle ar acoperi aproape în totalitate cele 26 de milioane achitate de Barca în schimbul lui Umtiti, în 2016.

Cariera lui Samuel Umtiti la Barcelona, care începuse excelent şi francezul era om de bază, a fost măcinată de o accidentare la genunchi şi de refuzul acestuia de a opera genunchiul cu probleme. Umtiti a jucat un singur meci în acest sezon la FC Barcelona, toate cele 90 de minute în partida cu Osasuna (2-2, în LaLiga).

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă actuală a lui Samuel Umtiti, care, potrivit transfermarkt.com, în iulie 2018 valora 70 de milioane.

Afla mai multe despre: samuel umtitibarcelonaofertanewcastle 

viewscnt
Articole similare