Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Newcastle, prima înfrângere în noua eră! Meciul cu Tottenham a fost întrerupt din cauza unei urgenţe medicale în tribună

Newcastle, prima înfrângere în noua eră! Meciul cu Tottenham a fost întrerupt din cauza unei urgenţe medicale în tribună

Premier League

Comentarii

Newcastle a pierdut primul meci după ce clubul a fost preluat de noul acţionariat.

Tottenham Hotspur a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Newcastle United, într-un meci din etapa a opta a campionatului Angliei, în care a revenit de la 0-1 şi jocul a fost întrerupt din cauza unei urgenţe medicale.

Golurile au fost marcate de Wilson ‘2 şi Dier ’89 (autogol) pentru gazde, respectiv Ndombele ’18, Kane ’22 şi Son ‘45+4 pentru oaspeţi. În minutul 83, de la Newcastle a fost eliminat Shelvey.

Partida a fost întreruptă câteva minute în prima repriză, din cauza unei urgenţe medicale în tribună. Unui spectator i s-a făcut rău în minutul 41, iar medicul gazdelor a intervenit cu un defibrilator după ce Reguilon (Tottenham) l-a avertizat pe arbitru.

Jucătorii au fost trimişi la vestiare. După câteva minute, Newcastle a anunţat că meciul urma să se reia şi că suporterul a fost stabilizat şi a fost transportat la spital.

Tot duminică, Everton a pierdut cu 0-1 confruntarea de acasă cu West Ham. A marcat Ogbonna, în minutul 74.

Afla mai multe despre: newcastlepremier leaguereguilon 

viewscnt
Articole similare