Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Newcastle transferă de la FC Barcelona. Şeicii vor să dea un TUN şi să aducă un superstar pe St. James's Park!

Newcastle transferă de la FC Barcelona. Şeicii vor să dea un TUN şi să aducă un superstar pe St. James's Park!

FC Barcelona

Comentarii

Newcastle a primit o infuzie majoră de capital de când a fost preluată de Prinţul Coroanei din Arabia Saudită, Mohamed bin Salman, iar acum e în căutare de jucători care să ridice nivelul fotbalistic al echipei de pe St. James's Park. Philippe Coutinho de la Barcelona este unul dintre fotbaliştii de şeicii care conduc Newcastle.

Coutinho şi-a manifestat dorinţa de a se transfera înapoi în Premier Leauge dacă nu mai este dorit la FC Barcelona, iar ultima echipă intrată în cursa pentru semnătura fotbalistului brazilian este Newcastle, englezii care tocmai au fost preluaţi de un patron foarte bogat. Sport, ziar apropiat de Barcelona, scrie că Newcastle vrea să facă din Philippe Coutinho primul mare transfer din noua eră.

Împrumutat pentru acest sezon la Bayern Munchen, cel mai Coutinho nu va mai reveni la FC Barcelona şi va merge direct la o nouă echipă. Bavarezii nu doresc să activeze clauza de cumpărare definitivă a brazilianului, dar acesta nu duce lipsă de oferte, mai ales de când a spus că şi-ar dori să revină în Premier League. Barcelona vrea 90 de milioane de euro în schimbul lui Philippe Coutinho, dar e greu de crezut că va obţine atât, având în vedere criza care urmează după pandemia de Coronavirus.

Chelsea, Tottenham, Leicester sau Everton sunt echipele care urmăresc, la rândul lor, situaţia fotbalistului brazilian pe care Barcelona a plătit 160 de milioane de euro în 2018 pentru a-l lua de la Liverpool.

Afla mai multe despre: coutinhonewcastletransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare