Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT! 14 cazuri de COVID-19 au fost identificate la Genoa. Jucătorii lui Napoli sunt obligaţi să se testeze şi ei

NEWS ALERT! 14 cazuri de COVID-19 au fost identificate la Genoa. Jucătorii lui Napoli sunt obligaţi să se testeze şi ei

Serie A

Comentarii

Problemele se ţin una după altă de Genoa. Echipa la care Ionuţ Radu a evoluat sub formă de împrumut a primit o veste proastă, după ce duminică a pierdut deplasarea la Napoli, scor 6-0.

Gazzetta.it scrie că la Genoa au fost depistate nu mai puţin de 14 cazuri de coronavirus, din care fac parte fotbalişti şi membri ai staff-ului tehnic.

Iniţial, jucătorii confirmaţi erau doar portarul Mattia Perin (27 de ani) şi mijlocaşul Lasse Schöne (34 de ani). Cei doi au fost depistaţi duminică dimineaţă, înainte ca echipa să plece la Napoli. Numele celorlalţi fotbalişti încă sunt necunoscute.

 

”După investigaţiile de astăzi (n.r.- luni), numărul cazurilor de COVID-19 la Genoa a crescut la 14, cuprinzând fotbalişti şi personal. Echipa a activat toate procedurile legale pentru evitatea extinderii focarului. Au fost informate, de asemenea, autorităţile pentru proceduri conexe. Clubul va furniza informaţii despre evoluţia situaţiei.", se arată în comunicatul de presă al genovezilor.

În aceste condiţii, tot lotul lui Napoli va trebui să treacă prin emoţiile testării de COVID-19. Genoa se confrunta oricum cu probleme de efectiv, având cinci fotbalişti accidentaţi.

Următoarea partidă din Serie A programată pentru Genoa este cea de pe teren propriu, de sâmbătă, contra celor de la Torino, de la ora 19:00.

Afla mai multe despre: genoanapoliserie acovid-19 

viewscnt
Articole similare