Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | A fost decisă soarta lui Vasile Miriuţă! Noua conducere de la Hermannstadt a făcut anunţul: ”Asta este”

NEWS ALERT | A fost decisă soarta lui Vasile Miriuţă! Noua conducere de la Hermannstadt a făcut anunţul: ”Asta este”

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt are emoţii mari în acest final de sezon şi ar putea retrograda în Liga a 2-a, dar şefii sibienilor au în continuare încredere în Vasile Miriuţă.

Iuliu Mureşan, noul director executiv al lui Hermannstadt, a anunţat că Vasile Miriuţă va rămâne în continuare antrenorul echipei din Sibiu.

Miriuţă rămâne, da, el a fost cel care a spus conducerii despre noi încă din iarnă. Aşa au ajuns cei de la Sibiu să ne contacteze, să ne caute. Ne-am înţeles foarte repede, oamenii sunt foarte serioşi. M-am mirat şi eu, am citit că am intrat în conflict.

A fost de două ori antrenorul nostru la CFR, a stat câte un an, apoi el ne-a vrut la Sibiu, cei de aici au analizat şi aşa am ajuns aici. M-a sunat şi mi-a zis că mă roagă să vin, asta e relaţia dintre mine şi el”, a spus Mureşan, pentru Prosport.

Hermannstadt se află pe poziţia a 12-a, loc care duce la baraj. Sibienii se află la un punct distanţă de Dunărea Călăraşi şi la trei lungimi de Concordia Chiajna, formaţii aflate pe poziţii retrogradabile.

Afla mai multe despre: hermannstadtmiriuta,  

viewscnt
Articole similare