Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | ”A fost demis” A fost făcut anunţul momentului la Petrolul! Ce antrenor vor suporterii pentru a promova în Liga I

NEWS ALERT | ”A fost demis” A fost făcut anunţul momentului la Petrolul! Ce antrenor vor suporterii pentru a promova în Liga I

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti s-a făcut de râs pe terenul lui ASU Politehnica Timişoara, scor 0-3, iar soarta antrenorului Mugurel Cornăţeanu a fost decisă. Tehnicianul nu va mai continua pe banca ploieştenilor.

Cu 12 etape înainte de finalul sezonului, Petrolul Ploieşti se află pe locul 5, la patru puncte distanţă de locul 3, care va juca barajul pentru promovarea în Liga I, şi la cinci puncte de obţinerea calificării directe pe prima scenă a fotbalului din România.

Conducerea şi fanii şi-au pierdut însă răbdarea cu antrenorul Mugurel Cornăţeanu. Petroliştii au decis să-l demită pe Cornăţeanu după înfrângerea de la Timişoara, iar suporterii îl cer pe Gigi Mulţescu. ”A fost demis Cornăţeanu, în sfârşit. Să vină SMURD-ul şi să ne salveze din situaţia asta. Doar Mulţescu ne poate face să promovăm în acest an”, au scris fanii pe internet.

La 3-0 e o ruşine, trebuie să mergem acasă, capul în pământ. Dezastruos pentru noi ceea ce s-a întâmplat în seara asta. Azi am mimat fotbalul, nu am prestat ceea ce trebuia şi ceea ce pregătisem. Când te prezinţi doar cu numele şi îmbraci doar tricoul ăla, adversarul se motivează 100%, tu trebuie să te motivezi 200%. Trebuie să arzi. Dacă nu arzi şi mimezi doar că eu sunt Gigică şi m-am prezentat şi vai se dă adversarul la o parte, în niciun caz”, a fost reacţia lui Cornăţeanu după înfrângerea cu ASU Politehnica Timişoara.

Petrolul urmează să facă anunţul oficial în cursul zilei de luni, iar o decizie în privinţa noului antrenor se va lua în următoarele zile.

Afla mai multe despre: petrolulcornateanu 

viewscnt
Articole similare