Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Acord între Real Madrid şi PSG pentru Mbappe! Madrilenii plătesc o sumă uluitoare pentru super starul francez

NEWS ALERT Acord între Real Madrid şi PSG pentru Mbappe! Madrilenii plătesc o sumă uluitoare pentru super starul francez

Real Madrid

Comentarii

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid pare aproape perfectat.

Jurnalistul Rudy Galletti, colaborator al Sky Sports, anunţă că cele două cluburi ar fi ajuns la un acord pentru transferul lui Kylian Mbappe.

PSG ar fi refuzat oferta de 180 de milioane de euro făcută de ”Los Blancos” pentru Mbappe, dar Real Madrid ar fi suplimentat oferta iniţială până la 215 milioane de euro. Potrivit sursei citate, de această dată, Paris Saint-Germain ar fi spus ”da”, astfel că telenovela verii pare aproape de final.

”Un anunţ oficial ar urma să se facă în următoarele ore” a mai scris Rudy Galetti pe contul său oficial de Twitter.

 

 

Kylian Mbappe (22 de ani) s-a format la AS Monaco, iar în 2017 a semnat cu Paris Saint Germain. Are 48 de selecţii în naţionala Franţei şi 17 goluri marcate. Pentru PSG, Mbappe a marcat 133 de goluri în 174 de meciuri. Starul naţionalei Franţei este cotat la 160 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridtransferpsg,  

viewscnt
Articole similare