Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Adevăratul motiv al decesului în cazul Astori! Dezvăluirea presei din Italia despre căpitanul Fiorentinei

NEWS ALERT | Adevăratul motiv al decesului în cazul Astori! Dezvăluirea presei din Italia despre căpitanul Fiorentinei

Special

Comentarii

Noi detalii şocante în cazul decesului subit al lui Davide Astori (31 de ani), care s-a stins în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un hotel din Udine, acolo unde Fiorentina urma să o întâlnească pe Udinese.

Primul anunţ al procuraturii italiene a fost că Astori a murit în urma unui "stop cardio-circulator, din cauze naturale", însă presa din Italia oferă astăzi noi informaţii, înainte de primirea rezultatelor autopsiei.

Conform RAI Sport, decesul ar fi fost cauzat de o problemă cerebrală, mai exact un atac cerebral. "După poziţia în care a fost găsit în patul camerei de hotel corpul fără viaţă, moartea ar fi putut fi cauzată de o problemă la creier şi nu la inimă. Autopsia şi examenele medico-legale ulterioare vor clarifica însă, cu certitudine, motivul morţii căpitanului Fiorentinei", scriu cei de la RAI Sport.

Trebuia să semneze noul contract!



Andrea Della Valle, conducător al Fiorentinei, a declarat că Davide Astori, care a murit noaptea trecută, urma să îşi prelungească înţelegerea cu gruparea din Serie A.

“Este o mare tragedie. Ne gândim la familia sa şi la jucători. Vom vedea zilele acestea cum putem să înfrutăm această încercare a vieţii atât de grea. Vorbesc din respect pentru jurnalişti, dar nu sunt multe de spus. Astori ar fi trebuit să îşi prelungească luni contractul, ca să îşi încheie cariera la Fiorentina. Iniţial trebuia să semneze joi, dar am amânat prelungirea contractului din cauza haosului cauzat de vreme. Încă sunt şocat. Era un exemplu pentru toată echipa. Am discutat jumătate de oră după meciul cu Bologna şi mi-a vorbit despre proiect şi despre jucătorii noi. Deja părea să fie ca un antrenor sau un director sportiv. Sunt mândru că l-am cunoscut. A fost un căpitan adevărat”, a spus Della Valle, potrivit presei italiene.

Afla mai multe despre: astorifiorentinadeces 

viewscnt
Articole similare