Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Adrian Neaga a demisionat de la Poli Timişoara! Bănăţenii fac curăţenie totală după ce au retrogradat în Liga a 2-a

NEWS ALERT | Adrian Neaga a demisionat de la Poli Timişoara! Bănăţenii fac curăţenie totală după ce au retrogradat în Liga a 2-a
Comentarii

Adrian Neaga s-a despărţit de ACS Poli Timişoara, după ce nu a reuşit să menţină trupa de pe Bega în prima ligă. Timişorenii au anunţat că vor dezvălui numele noului staff tehnic în perioada următoare.

Adrian Neaga nu mai este antrenorul Timişoarei, după ce Poli a retrogradat în Liga a 2-a. Bănăţenii se confruntă cu o situaţie financiară extrem de complicată şi ar putea schimba tot lotul pentru următoarea stagiune.

Clubul nostru va anunţa în următoarele zile componenţa staff-ului tehnic, precum şi programul de pregătire al echipei până la începerea campionatului Ligii 2, ediţia 2018-19.

Suntem încrezători ca vom reuşi stabilizarea  situaţiei financiare, deşi va urma o perioadă extrem de grea, fiind obligatoriu ca într-un termen destul de scurt să găsim resursele pentru plata datoriilor către fotbalişti.

Administraţia actuală a  clubului Poli Timişoara îşi asumă procesul de reconstruire a clubului, în condiţiile în care trebuie să refacă o situaţie economică dramatică, preluată în 2016”, se arată pe site-ul oficial al lui ACS Poli Timişoara.

Afla mai multe despre: neagatimisoaraacs poli timisoara 

viewscnt
Articole similare