Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Afacere bombă pregătită în mare secret de FC Barcelona: Griezmann, la schimb pentru Neymar! Bartomeu a apăsat butonul de panică

NEWS ALERT | Afacere bombă pregătită în mare secret de FC Barcelona: Griezmann, la schimb pentru Neymar! Bartomeu a apăsat butonul de panică

FC Barcelona

Comentarii

Rezultatele slabe din utlima vreme de la FC Barcelona l-au făcut pe Josep Maria Bartomeu, preşedintele clubului, să apese butonul de panică. Presa apropiată de clubul de pe Camp Nou scrie că trupa blaugrana l-a pus din nou pe Neymar (28 de ani) în capul listei de transferuri pentru perioada de mercato din vară şi e gata să renunţe la Antoine Griezmann (28 de ani), fotbalistul pe care a plătit 120 de milioane de euro în vara lui 2019.

Sport, ziar apropiat de FC Barcelona, scrie despre faptul că Neymar e din nou în capul listei de transferuri în birourile de pe Camp Nou, după rezultatele slabe din ultima vreme. Leo Messi, căpitanul echipei, e cel care şi-l doreşte înapoi pe starul brazilian plecat la PSG în vara lui 2017 pentru o sumă record de 222 de milioane de euro. Şefii trupei blaugrana sunt gata să-i îndeplinească dorinţa lui Messi.

Cutro Deportes, citată de Sport, scrie că Josep Maria Bartomeu, preşedintele catalan, a pregătit un plan pentru achiziţia lui Neymar în vara viitoare. Sursa citată scrie că Barcelona e gata să renunţe la Antoine Griezmann, fotbalistul pentru care s-au plătit 120 de milioane de euro în vara lui 2019. Aceeaşi sursă mai notează faptul că o parte a conducerii ar prefera ca Ousmane Dembele (22 de ani) să fie cel care să ia drumul Parisului în schimbul lui Neymar.

Totuşi, din punct de vedere financiar, plecarea lui Antoine Griezmann ar elibera clubul de pe Camp Nou de unul dintre cele mai mari salarii din lot, ceea ce ar ajuta la menţinerea fair-play-ului financiar, pentru ca Barcelona să nu aibă probleme din această cauză.

Afla mai multe despre: neymargriezmannfc barcelonaschimb 

viewscnt
Articole similare