Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Agresorul Petrei Kvitova a fost condamnat la opt ani de închisoare

NEWS ALERT | Agresorul Petrei Kvitova a fost condamnat la opt ani de închisoare

Tenis

Comentarii

Agresorul jucătoarei cehe de tenis Petra Kvitova, rănită la o mână la domiciliul său în urma unei lovituri de cuţit în 2016, a fost condamnat la opt ani de închisoare de către un tribunal regional din Cehia.

Anunţul a fost făcut marţi de către agenţia de presă CTK. 

Agresorul sportivei, Radim Zondra, a fost arestat în mai 2018, în urma unui denunţ anonim. El a fost identificat apoi de Kvitova.

Petra Kvitova, dublă câştigătoare a turneului de la Wimbledon, a fost atacată, la 20 decembrie 2016, în propria locuinţă de un hoţ, care a rănit-o la mână cu un cuţit. Atacul a avut loc dimineaţa, în jurul orei 08.20, în apartamentul sportivei din apropierea centrului oraşului Prostejov. Atacatorul a rănit-o pe Kvitova la mâna stângă, mâna cu care ea ţine racheta de tenis.

"Nu ştiam dacă voi mai putea să ţin o rachetă în mână", mărturisea Petra Kvitova, după finala pierdută la începutul acestui an la Australian Open.

Potrivit presei locale, agresorul s-ar fi prezentat drept angajat al unei companii de electricitate şi ar fi intrat în apartamentul sportivei spunând că doreşte să citescă indexul contorului. Agresorul a reuşit să fugă.

Kvitova a fost operată la degetele mâinii stângi şi a revenit pe teren la 28 mai 2017, la turneul de la Roland Garros.

Afla mai multe despre: kvitova 

viewscnt
Articole similare