Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT! Alexandru Maxim a bătut palma cu Gaziantep. Care este durata contractului românului şi prima sa reacţie

NEWS ALERT! Alexandru Maxim a bătut palma cu Gaziantep. Care este durata contractului românului şi prima sa reacţie
Comentarii

Alexandru Maxim va semna o înţelegere valabilă pentru două sezoane cu Gaziantep, formaţia antrenată de Marius Şumudică. Internaţionalul român şi-a reziliat astăzi (n.r.- duminică) contractul cu Mainz, conform surselor GSP.ro.

UPDATE„Momentan mai am o săptămână de vacanţă, nu am semnat niciun contract. Cu siguranţă, dacă se va întâmpla lucrul acesta pe viitor, cluburile vor anunţa”, a declarat Maxim pentru antenasport.


Mijlocaşul ofensiv de 30 de ani a fost împrumutat de Mainz, în ultima parte a sezonului, la formaţia antrenată de Marius Şumudică. Românul a reuşit să aibă prestaţii bune şi l-a convins pe Şumudică să-şi dorească să-l transfere definitiv la echipă. 

Antalyaspor a fost foarte aproape de a-l deturna rivalilor de la Gaziantep. Turcii au oferit 900.000 de euro în schimbul transferului său.

Dorinţa lui Şumudică s-a împlinit până la urmă. Alexandru Maxim a semnat gratis şi va deveni unul dintre oamenii de bază ai formaţiei sale inclusiv din sezonul următor.

"Ne dorim să rezolvăm mai multe transferuri, avem pe listă atât jucători turci, cât şi străini. Vrem să îi aducem cât mai repede, ne vom şi despărţi de anumiţi jucători. Vrem să continuăm cu Alex Maxim şi Olarenwaju Kayode (n.r.- împrumutat în ultimul an de la Şahtior). Negocierile continuă în acest moment. Cred că putem reuşi şi mai multe sezonul viitor dacă rezolvăm transferurile pe care ni le dorim şi dacă nu vor apărea probleme majore", a declarat Marius Şumudică în presa din Turcia.

Alex Maxim a reuşit în 15 meciuri pentru Gaziantep să înscrie 7 goluri şi să ofere 2 pase decisive. Românul este cotat de Transfermarkt la 2,3 milioane de euro.

Afla mai multe despre: alex maximmarius sumudicaturciagaziantep 

viewscnt
Articole similare