Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Antrenor nou la clubul din play-off! Drum liber pentru lovitura verii în Liga 1 după un moment istoric

NEWS ALERT | Antrenor nou la clubul din play-off! Drum liber pentru lovitura verii în Liga 1 după un moment istoric

Superliga

Comentarii

Fotbalul românesc a primit o nouă veste bună, în această săptămână. Gaz Metan, singura echipă din Liga 1 se mai afla în insolvenţă, şi-a rezolvat complet problema, iar acum, se pregătesc mai multe schimbări în cadrul clubului din play-off.

După ani de zile în care s-a confruntat cu probleme financiare grave şi a reuşit să supravieţuiască, Gaz Metan şi-a câştigat dreptul de a ieşi din insolvenţă, iar informaţia a fost anunţată, oficial, de gruparea din Mediaş. De asemenea, documentul emis de Tribunalul Sibiu a fost făcut public

Deşi s-a aflat într-o situaţie grea inclusiv în acest sezon, Gaz Metan a reuşit o calificare în premieră în play-off-ul Ligii 1 sub comanda lui Edi Iordănescu, care ar putea fi următorul antrenor al clubului din Mediaş, după ultima mutare de la nivelul conducerii. 

Schimbare importantă la nivelul conducerii lui Gaz Metan

Clubul din Mediaş intră într-o nouă eră sub o nouă conducere. Aşa cum Telekom Sport a anunţat în urmă cu o săptămână, administratorul special, Ioan Mărginean, nu va mai rămâne în clubul la care a lucrat în ultimii ani şi alături de care a reuşit să treacă peste problemele financiare. 

Ioan Mărginean, care ocupa şi funcţia de preşedinte al lui Gaz Metan, a fost înştiinţat deja că serviciile sale nu mai sunt necesare, iar o mutare surprinzătoare va avea loc. Conform surselor Telekom Sport, noul preşedinte al clubului va fi Valentin Iordănescu, nimeni altul decât vărul primar al fostului antrenor de la Gaz Metan, Edi Iordănescu. O decizie în acest sens a fost luată deja în birourile celor de la Gaz Metan Mediaş

Valentin Iordănescu, care a ocupat postul de team manager la Gaz Metan, este o persoană cu experienţă şi cunoştinţe la nivelul conducerii. Vărul lui Edi Iordănescu este de meserie avocat, iar în toţi aceşti ani s-a ocupat de partea juridică a clubului din play-off-ul Ligii 1. 

Edi Iordănescu poate reveni în play-off-ul Ligii 1

Fără Ioan Mărginean în conducerea lui Gaz Metan Mediaş, Edi Iordănescu ar putea fi protagonistul unei reveniri la club, la doar câteva luni distanţă de la plecare. Imediat după despărţirea de Gaz Metan, au apărut informaţii conform cărora relaţia dintre Edward Iordănescu şi Ioan Mărginean s-a deteriorat treptat. În plus, fiul fostului selecţioner nu a putut primi nici gagaranţii că va avea parte de un buget stabil pentru sezonul 2020-2021. 

Totuşi, instalarea vărului său în funcţia de preşedinte l-ar putea aduce înapoi pe Edi Iordănescu la Gaz Metan, care nu şi-a dorit plecarea de la Mediaş, unde a reuşit o performanţă istorică pentru club, calificarea în premieră în play-off-ul Ligii 1. Totuşi, oficialii lui Gaz Metan vor fi nevoiţi să gestioneze situaţia lui Dusan Uhrin, care mai are doi ani de contract. 

De-a lungul carierei, Edi Iordănescu a mai antrenat la: Fortuna Brazi, FCM Târgu Mureş, Pandurii, CSKA Sofia, Astra Giurgiu şi CFR Cluj. 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescuvalentin iordanescugaz metanedi iordanescu gaz metanvalentin iordanescuedi iordanescu antrenorrevenire edi iordanescu gaz metan medias 

viewscnt
Articole similare