Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | Anunţ de ultim moment al CFR-ului despre Bălgrădean!

NEWS ALERT | Anunţ de ultim moment al CFR-ului despre Bălgrădean!

CFR Cluj

Comentarii

Marius Bilaşco, oficial al CFR Cluj, a vorbit, în direct la Telekom Sport, despre situaţia lui Cristian Bălgrădean (32 de ani), portarul FCSB care a semnat deja cu campioana României. "Pufi" va juca, din vară, la campioana din ultimele două sezoane, CFR.

Tras pe linie moartă la FCSB şi din cauza pandemiei de COVID-19, Bălgrădean va pleca la CFR Cluj în vară, când următoarea perioadă de transferuri se va deschide. Aflat în ultimele luni de contract cu roş-albaştrii, portarul a semnat cu trupa din Gruia, după ce nu i-a fost oferită prelungirea contractului de către Gigi Becali (61 de ani).

CFR urmează să-l legitimeze pe Bălgrădean când actuala sa înţelegere cu FCSB va expira. "Nu e nicio problemă în ceea ce priveşte legitimarea lui Bălgrădean", a spus Marius Bilaşco, oficialul CFR-ului, în direct la Telekom Sport. Bălgrădean e unul dintre cei cinci jucători de la FCSB pe care Gigi Becali i-a băgat în şomaj tehnic.Cristian Bălgrădean joacă la FCSB din februarie 2018 şi ultima dată şi-a prelungit contractul cu FCSB pe 9 mai 2019.

Becali l-a acuzat pe Bălgrădean că a semnat cu CFR pe ascuns!

”El nu a semnat acum, a semnat acum 10 zile. Eu am crezut că e o glumă când am văzut mesajul, dar trebuia să anunţi ca să nu aperi cu Botoşani. Tu nu-ţi dai seama cât de grav e? Tu ai semnat cu o contracandidată. Cum să mai apere el acum? Înseamnă că mingea respinsă în faţa cu Botoşani...

Eu nu te acuz că ai făcut ceva, nu vreau să fac păcate, dar tu nu mai eşti concentrat. Tu vrei acum să ia CFR campionatul ca să joci în Liga Campionilor. Mi-a spus că i-a fost ruşine că a semnat. Dar că i-ai dat-o adversarului să ţi-o bage în poartă nu ţi-a mai fost ruşine? Aşa ceva nu s-a mai întâmplat vreodată în toată lumea. Să semnezi aşa pe ascuns...”
, a declarat Gigi Becali.

viewscnt
Articole similare