Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Anunţ de ultimă oră făcut de Florin Gardoş: ”A fost ultimul meu meci la Iaşi” La ce echipă va evolua în sezonul următor

NEWS ALERT | Anunţ de ultimă oră făcut de Florin Gardoş: ”A fost ultimul meu meci la Iaşi” La ce echipă va evolua în sezonul următorgalerie foto

CSM Poli Iași

Comentarii

Florin Gardoş nu va mai continua la Poli Iaşi! Aşa cum anunţase încă de acum o săptămână, fundaşul central a decis să plece din Copou, iar unul dintre motivele principale este legat de condiţiile modeste de pregătire.

Florin Gardoş a anunţat că nu va mai juca pentru Poli Iaşi, după ce împrumutul său de la Craiova a expirat la finalul acestui sezon. Gardoş se va întoarce astfel la Craiova şi are şanse foarte mari să rămână în lotul pregătit de Corneliu Papură.

Meciul de la Chiajna a fost ultimul pentru mine în tricoul Politehnicii Iaşi. Vreau să îi mulţumesc lui Flavius Stoican, stafului tehnic şi colegilor pentru căldura cu care m-au primit şi pentru că m-au făcut să mă simt ca şi acasă aici, la Iaşi. Am fost plăcut suprins de calitatea oamenilor pe care i-am întâlnit aici şi de frumuseţea oraşului. Cu siguranţă mă voi întoarce de fiecare dată cu plăcere la Iaşi”, a scris Florin Gardoş.

Afla mai multe despre: gardosiasicraiova 

viewscnt
Articole similare