Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de Mihai Teja: ”S-a operat chiar azi” Ce probleme are FCSB cu un fotbalist important

NEWS ALERT | Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de Mihai Teja: ”S-a operat chiar azi” Ce probleme are FCSB cu un fotbalist important

FCSB

Comentarii

Mihai Teja este convins că FCSB se va impune în meciul cu Universitatea Craiova. Antrenorul roş-albaştrilor are încredere în evoluţia fotbaliştilor săi la meciul de duminică, de pe Arena Naţională.

Teja a anunţat că nu se va putea baza pe Alexandru Stan şi Mihai Bălaşa, ambii accidentaţi, dar restul fotbaliştilor s-au antrenat în condiţii bune.

În afară de Alexandru Stan, care s-a operat, doar Mihai Bălaşa este accidentat. În rest, dispun de toţi jucătorii la capacitate maximă. Este greu să ne mai surprindem noi şi Craiova. Ne ştim 99% echipele de start, am jucat de mai multe ori în acest sezon.

Sunt sigur că vom avea o evoluţie foarte bună şi vom reuşi să câştigăm meciul cu Craiova. Nu vreau să mă gândesc la meciul CFR-ului, vreau să ne câştigăm noi meciul cu Craiova. Asta este cel mai important. E greu de făcut calcule. Mai sunt meciuri, mai sunt multe puncte puse în joc”, a spus Mihai Teja.

Afla mai multe despre: tejafcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare