Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Anunţ oficial! S-a decis viitorul lui Ionuţ Radu. La ce echipă va evolua în sezonul viitor: ”A fost cumpărat definitiv”

NEWS ALERT |  Anunţ oficial! S-a decis viitorul lui Ionuţ Radu. La ce echipă va evolua în sezonul viitor: ”A fost cumpărat definitiv”galerie foto

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu a fost cumpărat definitiv de Inter Milano. Va fi împrumutat pentru încă un sezon la Genoa.

Inter News, un site apropiat de clubul milanez, anunţă că Inter a decis să-l achiziţioneze definitiv pe Ionuţ Radu, portarul naţionalei U21 a României. Conform sursei citate, Radu va fi împrumutat şi stagiunea viitoare la Genoa. Inter a confirmat la scurt timp, mutarea pe site-ul său oficial (vezi foto jos).

Anunţase că vrea să rămână la Genoa

"La nivel personal, am crescut mult atât fizic, cât şi mental, am muncit mult şi rezultatele s-au văzut. Mi-ar plăcea să mai stau un an, sunt sigur că voi creşte şi mai mult. Nu îl cunosc pe noul antrenor, Aurelio Andreazzoli, dar pentru ceea ce a făcut la Empoli, mi se pare un mare antrenor şi un mare om", a spus Ionuţ Radu pentru Internews.

Ionuţ Radu este cel mai scump portar român din istorie. Genoa a plătit în schibul său suma de 9 milioane de euro în momentul în care l-a transferat de Inter Milano.

Afla mai multe despre: ionuţ radu 

viewscnt
Articole similare