Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Anunţ spectaculos făcut de Hagi: ”Nu l-a văzut nimeni, l-am văzut doar eu. E extroardinar” Ce jucător a descoperit ”Regele”

NEWS ALERT | Anunţ spectaculos făcut de Hagi: ”Nu l-a văzut nimeni, l-am văzut doar eu. E extroardinar” Ce jucător a descoperit ”Regele”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a vorbit despre fotbaliştii tineri pe care îi are în Academie şi a lăudat un jucător care urmează să împlinească 15 ani. ”Regele” este de părere că a descoprit un mare jucător şi i-a pus deja în gardă pe adversari.

Patronul şi antrenorul lui Viitorul a vorbit despre un tânăr jucător pe care l-a descoperit de curând. Îl cheamă Ianis Malama, e născut în 2004 şi Hagi îl consideră absolut senzaţional.

Am un jucător, la 2004, care e foarte bun. E aromân. Nu l-a văzut nimeni, l-am văzut doar eu. Cred mult în el. Nu a venit cu noi, dar era să vină. E stângaci. O să o aibă adversarii grea cu el. L-am luat de la Juventus, e la noi acum. Îl cheama Malama, e stângaci. Nu că e bun, e extraordinar.

Acum îmi caut un atacant foarte bun. Trebuie să caut în Academie, să produc un atacant, un nouar, că văd că toată lumea se plânge în România de un atacant. Trebuie să produc un nouar care să dea multe goluri. Am mai adus şi străini, dar avem doi jucători cu noi, născuţi în 2002. Din doi nouari, care sunt foarte buni, unul sigur o să ajungă mare.

Vreau să mai fac şi asta, să scot un portar foarte mare. Şi, la fel, vreau să mai scot un fundaş central de picior stâng”, a spus Gică Hagi.

Afla mai multe despre: hagimalamaviitorul,  

viewscnt
Articole similare