Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT Anunţul apocaliptic al lui Cosmin Contra s-a adeverit! O nouă plecare de la Dinamo. Spaniolul neplătit a părăsit echipa. Reacţia vestiarului

NEWS ALERT Anunţul apocaliptic al lui Cosmin Contra s-a adeverit! O nouă plecare de la Dinamo. Spaniolul neplătit a părăsit echipa. Reacţia vestiaruluigalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a avut dreptate. Lista persoanelor care pleacă de la clubul din "Ştefan cel Mare" se măreşte. Duminică, fotbaliştii din lot şi-au luat rămas bun de la unul dintre spaniolii veniţi la începutul acestui sezon.

Dinamo traversează o nouă perioadă dificilă, deşi spera ca toate problemele să se rezolve odată cu schimbarea acţionariatului. Pablo Cortacero şi grupul pe care-l reprezintă nu au adus banii necesari în club, iar repercusiunile au apărut. Neplătiţi, mai mulţi oameni de la Dinamo au părăsit echipa.

Şedinţă la Dinamo! Acţionarii clubului se întâlnesc pentru a discuta majorarea de capital 

O nouă plecare de la Dinamo. Fotbaliştii, mesaj de adio de la spaniolul Jesus Arco Albo

Recent, Cosmin Contra a afirmat cu tărie că vor exista plecări de la Dinamo, ceea ce s-a şi întâmplat deja. Inclusiv antrenorul dinamovist a susţinut că a convenit cu conducerea să renunţe la banca tehnică, dar, pentru moment, nu s-a găsit soluţia ideală pentru ambele părţi. Antrenorul îşi doreşte doar salariile restante, fără a mai fi achitată clauza de reziliere, în timp ce spaniolii din conducere îşi doresc ca "Guriţă" să renunţe la salariile sale. 

Până la momentul despărţirii de Cosmin Contra, antrenorul a mai pierdut un om din staff. Duminică, a fost anunţată plecarea fizioterapeutului spaniol Jesus Arco Albo. Ibericul era neplătit de la sosirea la Dinamo, iar acesta a părăsit echipa, conform Doarromania.ro.

Cosmin Contra ştia de săptămâna trecută că-l va pierde pe omul din staff-ul său, dar nu a mai putut face nimic. Fotbaliştii de la Dinamo au avut câteva mesaje pentru Jesus Arco Albo, pe reţelele de socializare. 

De altfel, Dinamo a mai pierdut şi alte trei nume din staff-ul tehnic: doctorul Liviu Bătineanu şi fizioterapeuţii Dan Covaciu şi Claudiu Bătineanu. În lipsa unui medic la echipă, "câinii" au făcut haz de necaz, la ultimul antrenament. Un manechin, care imită un medic, a fost instalat pe teren

Dinamo riscă să piardă şi jucători

În ultima perioadă, presa din străinătate a dezvăluit că cel puţin doi fotbalişti de la Dinamo sunt dispuşi să plece, din cauza situaţiei grave. Jurnaliştii din Polonia au susţinut că Janusz Gol ar căuta o cale de scăpare din "Ştefan cel Mare". 

De asemenea, jurnaliştii iberici au vorbit, pe larg, despre situaţia financiară a lui Dinamo şi despre promisiunile lui Pablo Cortacero. Printre altele, presa din Spania a susţinut că Borja Valle ar fi pregătit să-şi depună un memoriu, pentru a deveni liber de contract. 

Datoriă ultimei victorii din Liga 1, 3-0 cu FC Voluntari, Dinamo a urcat pe locul 14, cu 9 puncte. 

viewscnt
Articole similare
VIDEO FABULOS Executia anului in lume. Budescu, gol direct de la vestiare cu piciorul stang