Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Anunţul făcut de Mircea Rednic. Ce i-a promis lui Ionuţ Negoiţă la Dinamo: ”Asta vreau până la finalul anului”

NEWS ALERT | Anunţul făcut de Mircea Rednic. Ce i-a promis lui Ionuţ Negoiţă la Dinamo: ”Asta vreau până la finalul anului”

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a vorbit înaintea meciului cu Viitorul Constanţa şi a explicat că alb-roşii sunt obligaţi să înceapă să câştige puncte pentru că meciurile sunt tot mai puţine. Tehnicianul lui Dinamo a explicat care este obiectivul pe termen foarte scurt.

În conferinţa de presă pe care a susţinut-o, Rednic nu s-a ferit să-i mai înţepe pe tehnicienii care au fost înaintea lui, spunând că nu e un lot făcut de el, a explicat care e obiectivul lui Dinamo pentru acest final de an şi le-a transmis jucătorilor că e gratis să viseze la titlu.

E un moment mai greu şi sper să trecem cât mai repede de el. Meciuri sunt din ce în ce mai puţine şi trebuie să începem să câştigăm puncte. Trebuie să se trezească jucătorii, au tot interesul. Vin şi sărbătorile. Vreau mai multă ambiţie şi o atitudine mai pozitivă decât au avut până acum.

E un lot care n-a fost pregătit de mine, nu l-am format eu şi încerc să mă descurc. Vreau ca până la finalul anului diferenţa faţă de locul şase să fie de maxim trei puncte.

Foarte bine că Sorescu visează la titlu. Matematic sunt şanse. Şi în Belgia, Anderlecht era pe locul cinci, s-au înjumătăţit punctele, au luat campionatul. E gratis să viseze”, a spus Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: rednicdinamoconferinta 

viewscnt
Articole similare