Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Anunţul mult aşteptat de fanii wrestlingului din România. Telekom Sport va transmite RAW şi SmackDown

NEWS ALERT | Anunţul mult aşteptat de fanii wrestlingului din România. Telekom Sport va transmite RAW şi SmackDown

Sporturi americane

Comentarii

Din această vară, un nou sport intră în familia Telekom. Pe lângă fotbal, handbal, tenis, baschet sau Formula 1, de acum, fanii wrestlingului se pot bucura şi ei de cele mai tari competiţii din lume.

Începând de vineri, 27 iulie, în fiecare săptămână, Telekom Sport 1 va transmite o ediţie de două ore a show-ului Raw, în fiecare vineri, de la ora 23:00, şi SmackDown, duminica, de la ora 23:00, ambele comentate în limba română.

”Telekom Sport continuă tradiţia de a construi o televiziune de sport premium, motiv pentru care suntem onoraţi şi bucuroşi să aducem programele Raw şi SmackDown fanilor WWE din România”, a declarat Vlad Enăchescu, Director General Telekom Sport. 

 


”Telekom Sport împărtăşeşte viziunea si entuziasmul de a implica şi aduce bucurie fanilor  noştri! Acest parteneriat pentru a transmite programele WWE localizate ne permite să ne mărim acoperirea şi să oferim divertisment plin de acţiune, pentru întreaga familie, fanilor WWE din toată ţara”, a declarat Michelle Wilson, Co-Preşedinte WWE.

Raw şi SmackDown vor fi disponibile şi prin platforma Telekom TV Web & Mobile oriunde, pe orice ecran, şi va fi disponibil în serviciul VOD timp de 14 zile de la difuzarea pe TV.

Despre WWE

WWE, o companie cotată la bursă (NYSE: WWE), este o organizaţie media integrată şi lider recunoscut în divertismentul mondial. Compania este alcătuită dintr-un portofoliu de companii care creează şi livrează conţinut original 52 de săptămâni pe an unui public global. WWE se angajează să asigure divertisment pentru întreaga familie în programele sale de televiziune, în system pay-per-view, platforme digitale şi de publicare. Programul WWE TV-PG, program pentru familii, poate fi văzut în peste 800 de milioane de case din întreaga lume, în 24 de limbi.

WWE Network, prima reţea premium de 24 de ore pe zi, care include toate programele pay-per-view şi o masivă bibliotecă video la cerere, este disponibilă în prezent în peste 180 de ţări. Compania are sediul central în Stamford, Connecticut, cu birouri în New York, Los Angeles, Londra, Mexico City, Mumbai, Shanghai, Singapore, Dubai, Munchen şi Tokyo.

Informaţii suplimentare despre WWE (NYSE: WWE) pot fi găsite pe wwe.com şi corporate.wwe.com. Pentru informaţii despre activităţile globale, accesaţi acest LINK.  

Afla mai multe despre: wrestlingrawsmackdownformula 1 

viewscnt
Articole similare