Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Anunţul oficial al CFR-ului în privinţa noului antrenor! Ardelenii preiau modelul "United"

NEWS ALERT | Anunţul oficial al CFR-ului în privinţa noului antrenor! Ardelenii preiau modelul "United"

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a emis un comunicat de presă pentru a clarifica situaţia noului antrenor al echipei, după apariţia informaţiilor că se poartă negocieri pentru aducerea lui Dan Petrescu sau a lui Dan Alexa.

Ardelenii au anunţat imediat după demiterea lui Antonio Conceicao că Alin Minteuan va prelua echipa în calitate de antrenor interimar, iar acum vin cu noi clarificări.

Modelul United la CFR

Conform unui comunicat emis de campioana en-titre, în acest moment nu se poartă negocieri pentru aducerea unui alt antrenor.

Mai mult, CFR susţine că Minteuan ar putea rămâne pe bancă până la finalul sezonului ca interimar.

"În acest moment, conducătorii echipei CFR Cluj nu poartă discuţii cu niciun tehnician pentru a prelua banca formaţiei noastre. Alin Minteuan este antrenorul interimar al echipei şi ar putea rămâne pe banca CFR-ului până la finalul sezonului, dacă echipa va fi în grafic pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite", se arată în comunicatul emis de CFR.

Ardelenii ar prelua astfel modelul celor de la Manchester United, care în decembrie, după demiterea lui Jose Mourinho, au anunţat că Ole Gunnar Solskjaer va fi numit antrenor interimar şi că norvegianul va rămâne pe bancă până la finalul sezonului, moment în care va fi luată o decizie în privinţa noului antrenor.

Alin Minteuan a fost antrenorul echipei secunde a CFR-ului în acest sezon, după ce în trecut a mai lucrat ca antrenor secund la prima echipă, dar şi ca "principal", în sezonul 2010-2011, când a asigurat interimatul după plecarea lui Sorin Cîrţu.

Ca jucător, Minteuan a evoluat timp de şapte ani pentru CFR Cluj, în două perioade (1993-1997 şi 2005-2008).

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare