Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Apelul lui Chelsea, respins de FIFA! Situaţia extrem de dificilă în care se găsesc acum londonezii. Ce se întâmplă cu Hazard?

NEWS ALERT | Apelul lui Chelsea, respins de FIFA! Situaţia extrem de dificilă în care se găsesc acum londonezii. Ce se întâmplă cu Hazard?
Comentarii

FIFA a respuns apelul făcut de Chelsea după ce forul internaţional dictase o interdicţie la transferuri pentru două perioade de mercato, iar în acest moment fromanţia de pe Stamford Bridge nu va putea realiza achiziţii în vară.

Astfel, Cheslea nu va mai putea înregistra jucători până în vara lui 2020, ceea ce pune clubul londonez într-o situaţie extrem de dificilă.

Londonezii mai au însă un as în mânecă: pot ataca la TAS decizia FIFA, cu menţiunea că şansele ca Chelsea să aibă câştig de cauză sunt infime.

Sancţiunea iniţială venise în februarie anul curent, iar Chelsea a depus apel, respins însă acum de FIFA.

  • ”Comitetul disciplinar al FIFA a sancţionat-o pe Chelsea, club care nu are voie să inregistreze jucători la nivel naţional şi internaţional pentru următoarele două perioade de tranferuri”, se arăta în comunicatul emis de FIFA în februarie.
  • De asemenea, londonezii au fost amendaţi cu 600.000 de franci elveţieni şi au primit o perioadă de 90 de zile în care să rezolve problemele jucătorilor mai tineri de 18 ani transferaţi în ultimii ani.


Ce se întâmplă cu Hazard?
Inderdicţia la transferuri ar putea pune în pericol inclusiv transferul lui Eden Hazard la Real Madrid, o mutare pe care presa din Spania o dădea ca şi realizată, în condiţiile în care Hazard urma să intre în ultimul an de contract cu Chelsea.

Totuşi, în condiţiile în care Chelsea nu ar putea să aducă un înlocuitor pe măsură, e de aşteptat ca echipa miliardarului Roman Abramovich să facă tot posibilul să blocheze mutarea.

Afla mai multe despre: hazardchelseafifa 

viewscnt
Articole similare