Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Ăsta e PRIMUL transfer pentru Champions League reuşit de Lucescu! Lovitura dată de PAOK imediat după ce a câştigat titlul

NEWS ALERT | Ăsta e PRIMUL transfer pentru Champions League reuşit de Lucescu! Lovitura dată de PAOK imediat după ce a câştigat titlul
Comentarii

Deşi nu a încheiat încă sezonul în Grecia, PAOK îşi pregăteşte deja strategia pentru viitoarea stagiune, respectiv pentru tentativa de a intrat în premieră în grupele UEFA Champions League.

Conform presei din Grecia, şefii de la Salonic au stabilit deja o primă ţintă pentru perioada de transferuri din această vară. Este vorba despre mijlocaşul portughez Cafu, legitimat în acest moment la Legia Varşovia.

În vârstă de 26 de ani, Cafu a fost considerat una dintre marile speranţe ale fotbalului portughez, al având selecţii la toate echipele de juniori ale Portugaliei. Nu a reuşit să facă însă pasul şi la echipa mare. El şi-a început cariera la juniorii celor de la Benfica, însă debutul în fotbalul mare l-a avut la Vitoria Guimaraes. În 2016, Cafu a fost transferat de Lorient pentru 2 milioane de euro, iar un an mai târziu a ajuns la Metz. Pentru echipa de pe Stade Saint-Symphorien a bifat doar 10 meciuri în sezonul 2017-2018, iar la începutul acestui sezon a fost împrumutat la Legia Varşovia.

Pentru liderul din Polonia, Cafu a evoluat în 30 de meciuri în acest sezon şi a marcat şase goluri.

1.8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Cafu în acest moment.

Afla mai multe despre: cafutransferpaokrazvan lucescuchampions league 

viewscnt
Articole similare