Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Au bătut palma cu Kai Havertz! Acord total pentru transfer: contract pe cinci ani şi o sumă colosală pentru mutarea la Chelsea

NEWS ALERT | Au bătut palma cu Kai Havertz! Acord total pentru transfer: contract pe cinci ani şi o sumă colosală pentru mutarea la Chelsea
Comentarii

Transferul lui Kai Havertz (21 de ani) a devenit o prioritate pentru Chelsea. Fotbalistul lui Bayer Leverkusen a bătut palma cu londonezii, însă Roman Abramovich va trebui să scoată din conturi nu mai puţin de 100 de milioane de euro pentru a realiza mutarea mult dorită de Frank Lampard, antrenorul de pe Stamford Bridge.

Chelsea îşi face super trupă sub comanda lui Frank Lampard. După ce i-a transferat pe Timo Werner şi Hakim Zyiech, "Albaştrii" sunt gata să mai dea un tun. Kai Havertz e o prioritate, iar RMC Sport scrie că fotbalistul a bătut deja palma cu viitoare sa formaţia, iar acum Chelsea trebuie să-i convingă pe cei de la Bayer Leverkusen să accepte mutarea. Sursa citată scrie că Havertz va semna pe cinci ani cu Chelsea, dar nu pomeneşte nimic despre salariul său.

Totuşi, impedimentul în calea transferului lui Havertz la Chelsea ar putea fi suma pe care o cere Leverkusen. Nemţii vor nu mai puţin de 100 de milioane de euro în schimbul puştiului-minune de pe BayArena. "Farmaciştii" poartă demult negocieri cu Chelsea pentru Havertz, fotbalist pe care s-a spus că Real Madrid şi FC Barcelona îl vor şi ele.

Chelsea mai are şi alte ţinte pe piaţa transferurilor. Ben Chillwell (Leicester) , Nicolas Tagliagico (Ajax) şi Jan Oblak (Atletico Madrid).

Afla mai multe despre: kai havertztransferchelseacontract 

viewscnt
Articole similare